Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Lentilka

ej tak takhle by to taky mohlo u mě vypadat:) kde si sehnal to sání?

vždyt už máš sání doma ne nebo ti nepřišlo?

ne ani ten vyfuk:bacha:bacha:bacha v belgii se dovolují...
Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Zas!!! se v tom reje ten kluk :D :D :D :D

651258_big_lakovn_1_001.jpg 651259_big_lakovn_1_002.jpg 651260_big_lakovn_1_003.jpg 651261_big_lakovn_1_007.jpg 651262_big_lakovn_1_008.jpg 651263_big_lakovn_1_010.jpg 651264_big_lakovn_1_016.jpg 651265_big_lakovn_1_025.jpg 651266_big_lakovn_1_026.jpg 651267_big_lakovn_1_028.jpg

Ale tentokráte kapku víc :-D

[upravil dne 21.8.08 kujon106]

I ty jeden Kujone:D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

hehe, dík kuci :) No snažim se to bráti poctivě :o) Ten lak už byl opravdu nahovno, takže přišla na řadu tato procedura :o)

O laku jsem taky přemýšlel:myslim, ale tech peněz kua:o

Odesláno

Zravím vás, posílám vám fotečku mého peugeotka, zatím ve stádiu začátku, ale do měsíce je zneho krasavec, v uterý jedu na tóny oken, zitra chci davat prední mlhovky, laděný výfuk mám uz taky objednaný a 15 září jedu pro kola oxigyn 15\". uvidime, jak se bude líbit.

jinak ty kola jsou na prodej, jsou to pekné aluetty, ale gumy uz mají svůj zivot za sebou. cena dohodou

[upravil dne 22.8.2008 Ondřík106s]

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

Zravím vás, posílám vám fotečku mého peugeotka, zatím ve stádiu začátku, ale do měsíce je zneho krasavec, v uterý jedu na tóny oken, zitra chci davat prední mlhovky, laděný výfuk mám uz taky objednaný a 15 září jedu pro kola oxigyn 15\". uvidime, jak se bude líbit.

jinak ty kola jsou na prodej, jsou to pekné aluetty, ale gumy uz mají svůj zivot za sebou. cena dohodou

[upravil dne 22.8.2008 Ondřík106s]

post-0-14109601850153_thumb.jpg

Odesláno

Pěknej sportík :-)

Jinak ke mě domů dorazily dárečky :-D Teďka mam hodně práce s lakem a taky sem, zdá se, napůl nemocnej, takže novou řj budu instalovat až bude čas a chuť... Ale planžety na svoje zámky už sem upravil a napasoval do klíčů ;)

660191_vystelovky_001.jpg 660192_vystelovky_002.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

no ja sem zase takhle jebnul tatovy jeho sluzebniho SuperBa :D predminuly tyden

Škodovku? PCHEE čert jí vzal.:roker

Ale za naboření peugeotka bych dával trest smrti nebo přejetím tou nabouranou škocnou:D

Odesláno

kurva nejvíc mě sere že mi volá, že ho někdo nabořil, a to ho měl mít půjčené jen v PÁ a stalo se to v sobotu ( z mácháče jsem chtěl jet na Barumku ještě, už svým...) a že mu ten pražák dal 5000czk že je jen svetlo ttrošku blatník a naraznik a dvere... když jsem to videl tak me malem trefilo, pak jsem nad tim premyslel a nedalo mi to, tak jsem se jel podivat na jednu zatacku a ejhle strepy ze svetla a zluty svodidla, tak mu volam kde s tim vyletel a on at se nebojim ze to bylo o auto... no kokot:bacha dneska jedu do peugeot servisu a do autorizovanyho peugeot at mi reknou kolik... a tata bude pekne platit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...