Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

Aha tak to mám asi stejný, světla jsou čirý a svítí automaticky s dálkou, jen mě trochu zaráželo že se to nedá nikde vypnout. Ale jak jsem psal, včera jsem kuchal přístrojovku a nikde jsem tam podezřele zabastlený kabely neviděl tak asi bude od výroby :D aneb jak by řekl kámoš (zarytej WVčkář): \"No jo francouzi\" :aut

JJ je to od výroby :papa

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: Marlin

tohle je poradny 16ventil :roker

is11.jpg

ty vole jak si do piškota narval motor z báwa, a dodělával si tam i náhon na prdel:myslim takovej piškot by se mi taky líbil:D

Si děláš srandu? nebo si fakt myslíš, že na fotce je 106ka s motorem BMW?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

is11.jpg

ty vole jak si do piškota narval motor z báwa, a dodělával si tam i náhon na prdel:myslim takovej piškot by se mi taky líbil:D

Si děláš srandu? nebo si fakt myslíš, že na fotce je 106ka s motorem BMW?:myslim

dělám si srandu:D

Odesláno

is11.jpg

Jsi mě dostal:super

Odesláno

Ještě jednou dík :-) Kubo, předtim to bylo jak Hirošima, ten motor :D

Před nedávnem dorazil novej plastovej komplet stěrač a auto jde příští tejden na přelak, takže se nechte překvapit :-)

Odesláno

Jsi mě dostal:super

neco proti piskotu s motorem z brambora :bacha

to mi pripomina, ze bych taky mohl po dlouhe dobe cvaknout 106tou

Odesláno
Původně zaslal: Welis

sem někde čet že při nehodě je ta rozpěrka spíš ke škodě než k něčemu :-) .. ale jinak pěkná :)

jak ktere, treba OMPcka by meli prasknout v tom stelovacim spoji a tudiz by se nemela sila dostat na druhou stranu a deformovat ji.. u noname bych se toho trosku bal :roker

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Welis

sem někde čet že při nehodě je ta rozpěrka spíš ke škodě než k něčemu :-) .. ale jinak pěkná :)

jak ktere, treba OMPcka by meli prasknout v tom stelovacim spoji a tudiz by se nemela sila dostat na druhou stranu a deformovat ji.. u noname bych se toho trosku bal :roker

No jasný by měla :-) ...

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

tak jsem si koupil rozpěru o víkendu nechám stříknout-snad a dám ji do auta...:super

Předpokládám,že bude v barvě vozu:myslim:super

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: jakub106GTI

tak jsem si koupil rozpěru o víkendu nechám stříknout-snad a dám ji do auta...:super

Předpokládám,že bude v barvě vozu:myslim:super

Nebude, ale on se Kuba pochlubí určitě sám co s ní zamejšlí ;) :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...