Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Já myslím, že ať je 106 sebelepší a sebelehčí kárka, tak i ve špatných rukách esmeraldy by nám ta EVička natrhla ve sprintu prdel všem:D Možná kdyby se nás sešlo 10 a všichni bysme namontovali motory do jednoho auta, tak bysme se s ním drželi:D

Odesláno

a u mě se taky trochu pracovalo na kangoo :D světla pryč, amputace výfuku kousek pod svodama, vzduchovej filtr off, boční skla pryč, teď už jen prořežu gumy, dám na okno ochranou sít a předek auta vyfoukám montážní pěnou a auto bude připravený na závod :aut

post-9646-14109631147856_thumb.jpg

Odesláno

Já chci taky:-( A co žes vybral zrovna kangoo? Naskytlo se jen tak? Trošku bych u něj viděl nevýhodu ve vyšší výšce, bo bude náchylnější k převrácení, ne? Každopádně přeju dobrou zábavu:-) Hoď kdyžtak nějaký info, pokud je to nějaká ofociální akce;)

Odesláno

www.destructionderby.cz letos se jede v Sosnový, tak kdo budete moct, tak se přijeďte mrknout :super

Nevýhoda je v tý výšce no, ale jde hlavně o zábavu, Kangoo mě stálo 700 Kč , to si myslim že je dobrej kup :D

Odesláno

Od chlapka z jedne vesnice na Jicinsku. Uz ji mam doma celkem dlouho, nastesti je v naprosto seriovem stavu, i kdyz auto uz podle TP melo hodne majitelu. Puvodne bylo dotazene z Nemecka. Proto me udivuje, ze ma najeto \"jen\" 130k, doufam, ze to neni stoceny.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...