Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam problem se spinačkou,resp. byvali majitel ji vymontoval a dal tam pačkovej vypinač a na startovani tlačitko,no tuto zavadu jsem zkousl,ale ve finale jsem tam našel víc zavad.V prvni řadě potřebuju komplet sehnat spinaci skřiňku a kompletni sadu zamků ať je vše na jeden klič protože tady byl druhej zakopanej pes že co zamek to jina ves.Diky tomu že neni spinaci skřiňka tak nejde naučit dalka od centralu,tim padem je mi dalka na dvě věci.

Poradi někdo kde se to da sehnat a za jakou cenu???

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jestli by nebylo lepší všechny zámky nechat předělat na jeden klíč, než shánět jiný zámky.

Našiel som niečo na polskej drazbe allegro chce za to dakych 1400 SK.Ja osobne som tam kupil vela vecí,najdes tam vsetko.Len vačšinou najprv treba zaplatit na učet a potom ti to pride postou.Mne to zatial vzdy prislo.

post-0-14109599712336_thumb.jpeg

Odesláno
Původně zaslal: toronto

mam problem se spinačkou,resp. byvali majitel ji vymontoval a dal tam pačkovej vypinač a na startovani tlačitko,no tuto zavadu jsem zkousl,ale ve finale jsem tam našel víc zavad.V prvni řadě potřebuju komplet sehnat spinaci skřiňku a kompletni sadu zamků ať je vše na jeden klič protože tady byl druhej zakopanej pes že co zamek to jina ves.Diky tomu že neni spinaci skřiňka tak nejde naučit dalka od centralu,tim padem je mi dalka na dvě věci.

Poradi někdo kde se to da sehnat a za jakou cenu???

http://moto.allegro.pl/item338501307_stacyjka_wkladki_drzwi_peugeot_605.html

post-0-14109599713103_thumb.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...