toronto Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 mam problem se spinačkou,resp. byvali majitel ji vymontoval a dal tam pačkovej vypinač a na startovani tlačitko,no tuto zavadu jsem zkousl,ale ve finale jsem tam našel víc zavad.V prvni řadě potřebuju komplet sehnat spinaci skřiňku a kompletni sadu zamků ať je vše na jeden klič protože tady byl druhej zakopanej pes že co zamek to jina ves.Diky tomu že neni spinaci skřiňka tak nejde naučit dalka od centralu,tim padem je mi dalka na dvě věci. Poradi někdo kde se to da sehnat a za jakou cenu??? Citovat
Marcel505 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Jestli by nebylo lepší všechny zámky nechat předělat na jeden klíč, než shánět jiný zámky. Citovat
toronto Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 no to bude možna jednodušší ale potřebuju sehnat i spinačku,nebo se da nahradit z jinýho modelu??? Citovat
mico Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jestli by nebylo lepší všechny zámky nechat předělat na jeden klíč, než shánět jiný zámky. Našiel som niečo na polskej drazbe allegro chce za to dakych 1400 SK.Ja osobne som tam kupil vela vecí,najdes tam vsetko.Len vačšinou najprv treba zaplatit na učet a potom ti to pride postou.Mne to zatial vzdy prislo. Citovat
mico Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: toronto mam problem se spinačkou,resp. byvali majitel ji vymontoval a dal tam pačkovej vypinač a na startovani tlačitko,no tuto zavadu jsem zkousl,ale ve finale jsem tam našel víc zavad.V prvni řadě potřebuju komplet sehnat spinaci skřiňku a kompletni sadu zamků ať je vše na jeden klič protože tady byl druhej zakopanej pes že co zamek to jina ves.Diky tomu že neni spinaci skřiňka tak nejde naučit dalka od centralu,tim padem je mi dalka na dvě věci. Poradi někdo kde se to da sehnat a za jakou cenu??? http://moto.allegro.pl/item338501307_stacyjka_wkladki_drzwi_peugeot_605.html Citovat
toronto Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 spinačku už mam tak asi necham předělat zamky na jeden klič Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.