Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Převodovka BE3 nahrazuje starší typ BE1/ta má řazeni zpátečky ještě přes prstýnek/.BE3 má zpětný chod naproti 5st.

Obě mají stejné převody ,pokud jsou ze stejných aut/třeba z GTÍček/.Pokud vezmeš jednu z GTI,druhou z dieselu,mají jiné převody,hlavně v diferáku.Pokud chceš stejnou,než ji koupíš,rozdělej víko diferáku a spočítej zuby na velkým kole.GTI má 59zubů dif.16hruška.U MI16 je to 62:14.Ale MIčko má jinak kvalty.A ještě si rozdělej kryt 5kvaltu.GTI má na hnacím hř. 37zubů.Na hnaném32.Co tě ještě zajímá?

Odesláno

Díky za odpověd. Řešim jak skloubit GTi z 1,9 převodovku s MI16. Gti převodovka jede od spodu podstně líp něž MI16, ale na 5 kvaltu je slaba. Tak mě zajímalo jestli by se to nedalo s tim 5 kvaltem něco udělat. Neporadil by jsi my. Předem dík.

Odesláno

Teť moc nerozumím.Jak \"na 5kvaltu slabá\"?To jako,že má MÍčko moc pětku do rychla?A neutáhne,nebo jak jsi to myslel?A že jde líp odspodu.Upřesni to.

Odesláno

Převodovka z 1,9 je od spodu je silnější1,2,3,4, než u Mi16 ale 5 u 1,9 je slabá a končí ve 180 km motor by šel ,ale převodovka ne. Tak laboruju jak tyto dvě převodovky skloubit.

[upravil dne 4/4/08 Shotgun]

Odesláno

Přev. GTI má všechny kvalty trošku rychlejší než přev.MI16.I pětku,i když tu jen opravdu nepatrně.Tak nechápu tvůj problém.Sám jsem nechal špajsku z GTI.Na 6000ot jedu přesně 200.Kolik ti to točí teda v těch 180,když už to víc nejde.Jak píšeš.Budto nemáš převodovku z GTI ani MIčkovou,nebo máš něco s motorem a neutáhne to.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim všechny, potřeboval bych poradit z koupí převodovky, Já mam P205 1.9gti a na převodovce mám číslo v kostičce 9 7DS 7, na co mám koukat při koupi? mužu mít 7 DR 2 poradí někdo? nemám moc času na bádání tak předem děkuji za rady sigi205

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, mám dotaz na to BE1 a BE3 ta moje skřín volá o pomoc, tak potřebuju info abych nekoupil něco jiného,Já jsem jen našel 9 7DS 7 a mužu mít 9 14DS 7 múžete mi vysvětlit to BE1?snad to tak píšou i v katalogu, ale stále nevim jakej mám kod, mám p-20519gti. díky za rady

Odesláno

Ahoj, koukám že se tu řeší převodovky tak mam taky jeden dotaz...je převodovka z gti rychlejší než u obyč. modelu případně dala by se přehodit? já mam 1.4 55Kw a tu převodovku co tam mam tak se mi zdá pomalá na 3000 ot. jedu 90Km oproti gti znatelný rozdíl. Myslím si že motor by utáh rychlejší převody ale nevím jestli tam pasuje jiná převodovka

[upravil dne 8/7/08 Stiv]

Odesláno
Původně zaslal: Stiv

Ahoj, koukám že se tu řeší převodovky tak mam taky jeden dotaz...je převodovka z gti rychlejší než u obyč. modelu případně dala by se přehodit? já mam 1.4 55Kw a tu převodovku co tam mam tak se mi zdá pomalá na 3000 ot. jedu 90Km oproti gti znatelný rozdíl. Myslím si že motor by utáh rychlejší převody ale nevím jestli tam pasuje jiná převodovka

odpovím ti jednoduše: Ne nejde to;) ty máš motor TU a gti je XU :super

Odesláno

jj, máš stejný problém jak já, taky mě občas vadí že motor má sílu ale převodovka už je u konce s dechem...

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

odpovím ti jednoduše: Ne nejde to;) ty máš motor TU a gti je XU :super

děkuji za objasnění :)

Odesláno

ste si měli koupit 1.1 a pak by ste tohle neřešili :D Ne tak vážně. Nedávno sem se na vlastní oči přesvědčil o přesnosti otáčkoměru. Dělali sme předstih a na stroboskopický pistoli se dají taky zjistit otáčky. Budík ukazoval něco kolem 1000 a zkutečnost byla asi 1300. a s rostoucíma otáčkama se to měnilo dosti nelineárně:D a od té doby beru přístroje s rezervou :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...