Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož to má motor, kterých je všude plno, je to trochu odřené a moc udržovaně taky nevypadá, tak by ta cena seděla. Připočti si k tomu ještě nějakou tisícovku za přihlášení a za STK.

Odesláno
Původně zaslal: Vllk

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6268106

Co rikate na tuhle,neni to malo na to ze je to rok 2000?

mno asi proto ze ten autak vypada tak nejak divne, je to takhle levny :cool: , ale spis mne zarazi to odpocitavani do dalsi vymeny oleje ... me to teda neukazuje odpocet az na desetiny kilometru, ale odecita se to vzdy po ujetych 100km ... jinak muj \"traktor\" ma krome vyhrivanych sedacek plnou vybavu rv 2001, najeto mel pri koupi 124t km a stal me 165k pro srovnani ...

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Jelikož to má motor, kterých je všude plno, je to trochu odřené a moc udržovaně taky nevypadá, tak by ta cena seděla. Připočti si k tomu ještě nějakou tisícovku za přihlášení a za STK.

a dalsich cca 8 000,- za rozvody, filtry a olej bo ty by se mely menit uz jenom z principu pri koupi ojeteho autabo bo garanci na ty ujete kilometry nemas .. taky dost pochybuju o realnosti natocenych km u meho vozu, i kdyz je rv 2001 ale jede pekne, uz jsem s nim nalital cca 3000 za cca dva mesice a chova se presne podle manualu, takze to neresim a jezdim :cool:

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

Původně zaslal: Aluška

a dalsich cca 8 000,- za rozvody, filtry a olej bo ty by se mely menit uz jenom z principu pri koupi ojeteho autabo bo garanci na ty ujete kilometry nemas .. taky dost pochybuju o realnosti natocenych km u meho vozu, i kdyz je rv 2001 ale jede pekne, uz jsem s nim nalital cca 3000 za cca dva mesice a chova se presne podle manualu, takze to neresim a jezdim :cool:

Rozvody atd. to je samozřejmé, ale to už nemůžeš počítat do ceny auta, u každého jetého auta, u kterého neznáš 100% minulosti, si každej musí automaticky připočítat cca 10tis. na prvotní servis.

Odesláno
mno asi proto ze ten autak vypada tak nejak divne, je to takhle levny , ale spis mne zarazi to odpocitavani do dalsi vymeny oleje ... me to teda neukazuje odpocet az na desetiny kilometru, ale odecita se to vzdy po ujetych 100km ... jinak muj \"traktor\" ma krome vyhrivanych sedacek plnou vybavu rv 2001, najeto mel pri koupi 124t km a stal me 165k pro srovnani ...

to je denni pocitadlo ujetych km vedle ktereho je klic signalizujici brzkou vymenu oleje + udrzbu vozu. klic je takhle pocas jizdy porad zobrazenej kdyz autu zbyva do servisu pouhych nooo myslim,ze je to 1000km do prohlidky v servisu. kdyz to tak neni tak zbyva vozu do servisu 1000- 20000km (15000km). takhle je to tedy.

takze pri sedanu Vllku te na 100% ceka prohlidka:papa

Odesláno

a skoro bych zapomel. ja osobne bych dal prednost taky radsi breaku. nema skrabnuty dvere a lak uz na fotce vyzera lip. i kdyz realita muze byt jina:D malinko mi vadi, ze break nema digital klimu, ale to hodne zalezi co od vozu ocekavas a tobe to mozna nebude prokazet. takze verdikt zni break :papa:papa

Odesláno

To drive: A mel si nakej problem s BSi? Ja sem sice automechanik ale zamerenej na jinou znacku :cool: ale tu znacku o ktere mluvim ma mamka a me se libi p 406 ale bojim se toho BSi:(

To Ericce: Dik ,to ja bych vsechno udelal,neboj se :super

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

mno asi proto ze ten autak vypada tak nejak divne, je to takhle levny , ale spis mne zarazi to odpocitavani do dalsi vymeny oleje ... me to teda neukazuje odpocet az na desetiny kilometru, ale odecita se to vzdy po ujetych 100km ... jinak muj \"traktor\" ma krome vyhrivanych sedacek plnou vybavu rv 2001, najeto mel pri koupi 124t km a stal me 165k pro srovnani ...

to je denni pocitadlo ujetych km vedle ktereho je klic signalizujici brzkou vymenu oleje + udrzbu vozu. klic je takhle pocas jizdy porad zobrazenej kdyz autu zbyva do servisu pouhych nooo myslim,ze je to 1000km do prohlidky v servisu. kdyz to tak neni tak zbyva vozu do servisu 1000- 20000km (15000km). takhle je to tedy.

takze pri sedanu Vllku te na 100% ceka prohlidka:papa

nojo, dyt uz jsem to cetl v manualu :myslim:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...