James007 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 ahoj prosím má otázku. mám 407ku s originálnym alarmom. ale chcel by som ešte dokupiť otrasové čidlo a dalšie možnosti ochrany.nemáte niekto skúsenosť s Kombináciou originálu a dalších alarmov? poprípadne servis kde to namontovať? vdaka Citovat
pastorek Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Večšina externých čidiel funguje tak že dáva mínusový signál alarmu. (Meta, Avital, Previs, tuším aj Jablotron) Ak ten pôvodný má poplachové vstupy mínusové, tak priamo na ne, a ak plusové tak otočiť polaritu cez malé 12 V relé. Citovat
James007 Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 vedel by si mi poradit kto mi to aj namontuje ... lebo v servise mi to nechcu urobiť a ja sa v tom moc nevyznám VDAKA Citovat
pastorek Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: James007 vedel by si mi poradit kto mi to aj namontuje ... lebo v servise mi to nechcu urobiť a ja sa v tom moc nevyznám VDAKA Je mi ľúto ale neporadím. Ak to počká lež bude lepšie počasie, tak i ja. Robím na dvore a to v takejto zime veľmi nejde. Mrznú prsty a praskajú plasty. Skús sa popýtať kolegov motoristov, dobrých autoelektrikárov je málo tak sú dosť známy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.