Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sorry ze otvaram novu temu...

ale vobec neviem co to je.. minuly tyzden mi menili vstrekovanie na 1 valci..odislo... a predtym 2 dni som menil zimne pneumatiky za letne... na jednom bola diera, tak to zalepili.. a potom som dal spravit to vstrekovanie, zaroven aj nove brzdy, dosticky...obrusili kotuuce a tak.. a cez vikend co som sa dostal k autu..no tak ze si vyskusam tie brzdy...zazrakom pravaa strana gumovala na asfalt viac ako lavaa...ale tak akoze typek mi povedal ze to treba rozchodit..nove dosticky..okej..

LENZE odvtedy mi nejak niektore koleso alebo pri ramene, alebo uz fakt neviem kde, robiii take ako ked dostanes defekt..a robi D-D-D-D proste :) buchoce tak jemne...ale sotva sa to daa zbadat...

ci nebodaj zas nejaka nova zavada..nieco mam s ramenom, ci s cim..

prv som myslel na to ze nieco s brzdami...alebo ze tie letne gumy, mozno ta guma kt bola derava...

fakt ma to sere :( a aj to ze sa to ani neda popiisat...

nikto nemal nieco podobne? :(:myslim

Odesláno

jaj a najlepsie som to zbadal tak pri 80km/h zaradena 5tka akoze jemne ides... ticho a vtedy.. a ono ako keby som citil aj na volante... ale fakt fakt jemne....ani nie buchot, ale take jemne pravidelnee tukanie

Odesláno

no vyvazovali sa v lete koncom augusta.. neviem, no..cez vikend to skusim prehodit..

nemoze byt nieco tym ze boli dole kotuce, sli sa obrusit kraje.. no a tym ze dali dole z ramena a ostatne..tak nieco tam sa nahodou pošahalo ? :):myslim

[upravil dne 25.3.2008 buga]

Odesláno

ono som spozoroval dnes jak som siel domov z prace, ze ked berem vacsiu zakrutu tak ako keby o nieco hlasnejsie, cistejsie by som pocul to tukanie... proste je to uplne taky isty zvuk, ako ked dostane clovek defekt a zacina tukat pravidelnym zvukom koleso

Odesláno

Najhoršie je ked patrame po anomaliach to môže byt milion dôvodov.Nemas tam zajačika ?možu mu plapolat uškááá:D:D:D Ja ti ešte stale držím ten ovladač na okna až sa:mad::mad::mad::super:super:super

Odesláno

hehe, zajaca som snad nezbalil :P

jj ja viem, ten ovladac, dnes aj idem tym smerom, aspon asi dnes idem domov :)))

ale len tak okolo 8ej som v okoliii NR..

ale sak niekedy sa dohodneme, aj tak s tym nemam zatial co prepinat, nastavovat :D

Odesláno

no tak v nedelu som dal predne kolesa dozadu a zadne dopredu :P

skuska jazdou... ticho...vlastne uz to tak vobec netukalo vpredu...

takze asi to bude v tom ze maam zle vyvaazene kolesa,co??

ale nechaapem...tyzden som to nezbadal nic..potom ked mi vymenili brzdove dosticky a obrusili kotuce,

a pri tom prudkom brzdeni, teste ako chytaju :P zeby vtedy som daco narobil s vyvazenim kolesom ??

nemohla sa taa guma otocit na disku :D

sakra... aj tak nechapem..kazdopadne dal som naspat kolesa ako boli... a tuka to dalej..

takze cez tyzden idem tu daco v BA doriesit, nejaky servis za laciiika a znova vyvaaazit...

co vy na to? :o

[upravil dne 30.3.2008 buga]

Odesláno

no ja este mozem nieco filozofovat nad tym ze som v pravej pneumatike mal klinec, klasicky, nic extra velky... len sranda ze mi tam nedali hrib, ale len flak...naplast zvnutra, ci co to je:)

ale tak to asi nemoze byt...

[upravil dne 31.3.2008 buga]

Odesláno

no hej, ale napriek tomu musim to dat vyvazit... a nechat vpredu, ktore tam aj boli povodne, totiz boli zjazdene predne viac ako zadne z minuleho roka...cize tedka zadne som dal dopredu:) a predne dozadu ;)

cize pomohlo to teoreticky :)

prakticky idem na vyvazenie:) a uvidime ci to pomoze...

ked nie, tak to bude sranda :D

[upravil dne 31.3.2008 buga]

Odesláno

no, ziadny klinec, kamen a podobnee nie je... dal som kolesa znova vyvaazit.. sice 2 boli blbo vyvazenee..

no napriek tomu to tukanie neprestalo:(

a to teraz uz fakt nechapem ze ked som tie predna kolesa dal dozadu, tak preco to prestalo tukat ako pred tym...

:(:myslim predsa to potom musi byt nieco pri naprave...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...