buga Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 sorry ze otvaram novu temu... ale vobec neviem co to je.. minuly tyzden mi menili vstrekovanie na 1 valci..odislo... a predtym 2 dni som menil zimne pneumatiky za letne... na jednom bola diera, tak to zalepili.. a potom som dal spravit to vstrekovanie, zaroven aj nove brzdy, dosticky...obrusili kotuuce a tak.. a cez vikend co som sa dostal k autu..no tak ze si vyskusam tie brzdy...zazrakom pravaa strana gumovala na asfalt viac ako lavaa...ale tak akoze typek mi povedal ze to treba rozchodit..nove dosticky..okej.. LENZE odvtedy mi nejak niektore koleso alebo pri ramene, alebo uz fakt neviem kde, robiii take ako ked dostanes defekt..a robi D-D-D-D proste buchoce tak jemne...ale sotva sa to daa zbadat... ci nebodaj zas nejaka nova zavada..nieco mam s ramenom, ci s cim.. prv som myslel na to ze nieco s brzdami...alebo ze tie letne gumy, mozno ta guma kt bola derava... fakt ma to sere a aj to ze sa to ani neda popiisat... nikto nemal nieco podobne? Citovat
buga Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 jaj a najlepsie som to zbadal tak pri 80km/h zaradena 5tka akoze jemne ides... ticho a vtedy.. a ono ako keby som citil aj na volante... ale fakt fakt jemne....ani nie buchot, ale take jemne pravidelnee tukanie Citovat
misoka Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 tiez si myslim, ze chyba bude v zlom vyvazeni , alebo zlom zbruseni kotucov [upravil dne 26.3.2008 misoka] Citovat
MrVain Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 máš dobre vyvažené kolesá?skus prehodiť kolesa z predu do zadu [upravil dne 25/3/08 MrVain] Citovat
buga Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 no vyvazovali sa v lete koncom augusta.. neviem, no..cez vikend to skusim prehodit.. nemoze byt nieco tym ze boli dole kotuce, sli sa obrusit kraje.. no a tym ze dali dole z ramena a ostatne..tak nieco tam sa nahodou pošahalo ? [upravil dne 25.3.2008 buga] Citovat
MrVain Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 tak auto na zdvihak a točiť kolesom či niekde niečo nešúcha, ale skus aj tie pneu prehodiť Citovat
buga Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 ono som spozoroval dnes jak som siel domov z prace, ze ked berem vacsiu zakrutu tak ako keby o nieco hlasnejsie, cistejsie by som pocul to tukanie... proste je to uplne taky isty zvuk, ako ked dostane clovek defekt a zacina tukat pravidelnym zvukom koleso Citovat
Návštěvník Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Najhoršie je ked patrame po anomaliach to môže byt milion dôvodov.Nemas tam zajačika ?možu mu plapolat uškááá:D:D Ja ti ešte stale držím ten ovladač na okna až sa:mad::mad::super:super Citovat
buga Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 hehe, zajaca som snad nezbalil jj ja viem, ten ovladac, dnes aj idem tym smerom, aspon asi dnes idem domov )) ale len tak okolo 8ej som v okoliii NR.. ale sak niekedy sa dohodneme, aj tak s tym nemam zatial co prepinat, nastavovat Citovat
buga Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 no tak v nedelu som dal predne kolesa dozadu a zadne dopredu skuska jazdou... ticho...vlastne uz to tak vobec netukalo vpredu... takze asi to bude v tom ze maam zle vyvaazene kolesa,co?? ale nechaapem...tyzden som to nezbadal nic..potom ked mi vymenili brzdove dosticky a obrusili kotuce, a pri tom prudkom brzdeni, teste ako chytaju zeby vtedy som daco narobil s vyvazenim kolesom ?? nemohla sa taa guma otocit na disku sakra... aj tak nechapem..kazdopadne dal som naspat kolesa ako boli... a tuka to dalej.. takze cez tyzden idem tu daco v BA doriesit, nejaky servis za laciiika a znova vyvaaazit... co vy na to? [upravil dne 30.3.2008 buga] Citovat
pastorek Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Takýmto pravidelným ťukaním som sa zaoberal minulé leto a bola to skrutka v dezéne. Pravidelne narážala o cestu. Citovat
buga Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 no ja este mozem nieco filozofovat nad tym ze som v pravej pneumatike mal klinec, klasicky, nic extra velky... len sranda ze mi tam nedali hrib, ale len flak...naplast zvnutra, ci co to je:) ale tak to asi nemoze byt... [upravil dne 31.3.2008 buga] Citovat
MrVain Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 takže vymena s predu do zadu pomohla:super Citovat
buga Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 no hej, ale napriek tomu musim to dat vyvazit... a nechat vpredu, ktore tam aj boli povodne, totiz boli zjazdene predne viac ako zadne z minuleho roka...cize tedka zadne som dal dopredu:) a predne dozadu cize pomohlo to teoreticky prakticky idem na vyvazenie:) a uvidime ci to pomoze... ked nie, tak to bude sranda [upravil dne 31.3.2008 buga] Citovat
MrVain Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 a dobre popozeraj či tam nie je pichnutý klinec,skrutka,kamen....niekde v pneu:roll Citovat
buga Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 no, ziadny klinec, kamen a podobnee nie je... dal som kolesa znova vyvaazit.. sice 2 boli blbo vyvazenee.. no napriek tomu to tukanie neprestalo:( a to teraz uz fakt nechapem ze ked som tie predna kolesa dal dozadu, tak preco to prestalo tukat ako pred tym... predsa to potom musi byt nieco pri naprave... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.