Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim potreboval bych poradit...mam moznost koupit vyhodne tazne zarizeni ale majitel od nej nema typovi list a uz bylo montovano na jinem aute ze ktereho bylo sundano kvuli tomu ze auto pujde na ekolikvidaci...

Chtel jsem se zeptat jestli to pujde prihlasit a kdyz ano co vse k tomu budu potrebovat? Dekuji za radu.

Odesláno

Ahoj. Ja zrovna nedavno montoval tazny na moji 406 sedan. Koupil jsem ho za 4040 Kč v jednom kramku u nas s autodilama. Je od ceskeho vyrobce SVC Nachod, uchyceni koule na dva srouby. Meli v nabidce jeste to samy,ale s bajonetem (sundavaci) za necelych 6000 Kč. Montaz jsem si delal sam (firma za to chtela kolem tisice Kč), byla to pohodicka, do der v karoserii nastrcis karosarske matky (pribaleno u taznyho), diry v zadnim cele jsou uz se zavitem, vsechno dotahnes, natahnes elektriku ze svetel a je to. Mel jsem strach,abych nemusel vyrezavat naraznik (na Opelu Kadett E, co jsem mel predtim jsem to musel), ale pasovalo to tam v pohode. Pak jsem jel na STK na schvaleni spravnosti montaze a zapojeni zasuvky. Vse OK, dali razitklo do typoveho listu, stalo to 250 Kč. A pak uz jen prihlaseni na dopravnim inspektoratu (50 Kč). Zásuvka je u toho taznyho otocna (kdyz ji nepouzivas,tak ji sklopis za naraznik - neni videt, nemuzes ji urvat napr. pri couvani a nedostava se do ni bordel ze silnice). Tot asi tak vse. Treba to nekomu pomuze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...