m.h09 Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Zdravim potreboval bych poradit...mam moznost koupit vyhodne tazne zarizeni ale majitel od nej nema typovi list a uz bylo montovano na jinem aute ze ktereho bylo sundano kvuli tomu ze auto pujde na ekolikvidaci... Chtel jsem se zeptat jestli to pujde prihlasit a kdyz ano co vse k tomu budu potrebovat? Dekuji za radu. Citovat
Butrus Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Ahoj. Ja zrovna nedavno montoval tazny na moji 406 sedan. Koupil jsem ho za 4040 Kč v jednom kramku u nas s autodilama. Je od ceskeho vyrobce SVC Nachod, uchyceni koule na dva srouby. Meli v nabidce jeste to samy,ale s bajonetem (sundavaci) za necelych 6000 Kč. Montaz jsem si delal sam (firma za to chtela kolem tisice Kč), byla to pohodicka, do der v karoserii nastrcis karosarske matky (pribaleno u taznyho), diry v zadnim cele jsou uz se zavitem, vsechno dotahnes, natahnes elektriku ze svetel a je to. Mel jsem strach,abych nemusel vyrezavat naraznik (na Opelu Kadett E, co jsem mel predtim jsem to musel), ale pasovalo to tam v pohode. Pak jsem jel na STK na schvaleni spravnosti montaze a zapojeni zasuvky. Vse OK, dali razitklo do typoveho listu, stalo to 250 Kč. A pak uz jen prihlaseni na dopravnim inspektoratu (50 Kč). Zásuvka je u toho taznyho otocna (kdyz ji nepouzivas,tak ji sklopis za naraznik - neni videt, nemuzes ji urvat napr. pri couvani a nedostava se do ni bordel ze silnice). Tot asi tak vse. Treba to nekomu pomuze. Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Mám taky od firmy SVC na Breaka na 2 šrouby stálo 3600kč i s montáží takže spokojenost a kvalita super:D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 mrkni sem http://www.ecohook.cz/kosik.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.