tomike Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Pekne rano prajem. Nikde som to nenasiel tak sa pytam ci je rozdiel medzi tapecmi new model zadnych dveri sedan a kombi? Ak viete skuste poradit. Dakujem Citovat
kadaver Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Je, ale nemal by byt velky problem so zamenou. Přema si to v poho poriesil. Skus viac s nim. Citovat
Přema Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: tomike Pekne rano prajem. Nikde som to nenasiel tak sa pytam ci je rozdiel medzi tapecmi new model zadnych dveri sedan a kombi? Ak viete skuste poradit. Dakujem Já mám tapeciry ze sedana new model a mám je na kombíku new model a pasovalo to na 100%:papa Citovat
lumpma Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: tomike Pekne rano prajem. Nikde som to nenasiel tak sa pytam ci je rozdiel medzi tapecmi new model zadnych dveri sedan a kombi? Ak viete skuste poradit. Dakujem Já mám tapeciry ze sedana new model a mám je na kombíku new model a pasovalo to na 100%:papa Koukam ze uz jsi toho hodne premenil a ja myslel ze to jen menis zvenku. Citovat
Přema Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: lumpma Původně zaslal: Přema Původně zaslal: tomike Pekne rano prajem. Nikde som to nenasiel tak sa pytam ci je rozdiel medzi tapecmi new model zadnych dveri sedan a kombi? Ak viete skuste poradit. Dakujem Já mám tapeciry ze sedana new model a mám je na kombíku new model a pasovalo to na 100%:papa Koukam ze uz jsi toho hodne premenil a ja myslel ze to jen menis zvenku. Jo jo já dával celý kožený interier ze sedana,i vevnitř mám plno změn.......:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.