Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Moje verze je to na hov.... ručičky nejsou vidět vůbec budíky tak na pul nejednotná barva , raději origo :P

Guest servisman
Odesláno

Proč si každý myslí , že když dá modre ledky to vypadá suprově ?

Guest servisman
Odesláno

dají se sehnat i obyč modré žárovky jsou o něco lepší než ledky

Odesláno

Servisman : neviem, mas skusenosti s tymi ziarovkami ? Mal som jednu tu malinku sklennenu ziarovecku, co sa dava do osvetlenia zapalovaca, a mal som ju s modrou bankou, a viac to nesvietilo ako svietilo, tam ide skor o ten rozptyl svetla LED vs ZIAROVKA. A to sa da dosiahnut tiez jednoducho.

Bud sa kupi ledka s kuzelovitym tvarom tej vrchnej casti, alebo ju zabrusis smirglom aspon do roviny, a mas rozptylene svetlo.

Co sa tyka modrej, 100 ludi 100 chuti, tiez som mal modru, ale potom mi to prislo take tuctove, tak som dal bielu, pekne sa nato pozera, hlavne v noci, a je to decentnejsie :) vid foto vyssie.

Guest servisman
Odesláno

ano někde je moje fotka se žárovkami modrými jsou i ručičky modre ale nic moc , chce to pohledat na foru

.Pokud najdu foto dodám

Guest servisman
Odesláno

U tvých není vidět max červená pole a pod tak proto i já jsem to předělával. Nehledě co se tu psalo modré nějak přitahuje oči nějak při ostré jak máš Ty se mi nelíbí, já měl slabou a ta docela ušla,nehledě ty ručičky modrý nic moc se mi nelíbily. Nyní mám jiné a jsem spokojen.

Guest servisman
Odesláno

u dcery jsem zkusil seškrabat zelenou barvu/podsvícení bylo zelené/ liháčem to udělal červeně a vypadá to ok .

Odesláno

Taky jsem nad tím přemyšlel. když to bdue vypdat na h.... tak ředidlo to vyřeší

Každopadně to už chci mit zasebou a mit to hotový

Až budu mit hotovo tak zase upnu foto

PS: Kolik stal ten střibrny fix ?

[upravil dne 28/9/13 21:09 od EronixHD]

Odesláno

no mne to svieti dost dobre a skoro vobec neni videt rozdieli niake na budikoch. daval som smd ledky namiesto ziaroviek a iba na miesta ziaroviek. tie smd ledky maju 130 stupnov rozptyl a treba kupit vysokosvietive ja som tam dal 450mC a to bohate staci. a vlastne ja som si vyrabal smd ziarovky :D ak sa to tak da nazvat :) ak by to niekto chcel skusit mam to nafotene je to smd ledka odpor a plosak a picha sa to namiesto ziarovky do patice :) tak som to riesil v celom aute. samoska ze rucicky su zvlast nasvietene dalsimy smd ledkami. bez fixi a vysledok je fakt brutal nad moje ocakavania :)

Odesláno

Tak jsem si zahrál na umělce s pájkou a trochu jsem propájel ty ledky. Výsledek dopadl docela dobře, už se mi libí jak to svítí než předtím :)

post-49868-14109633614666_thumb.jpg

post-49868-14109633616382_thumb.jpg

[upravil dne 2/10/13 22:34 od EronixHD]

Odesláno

Určitě je to lepší...Dokonce se mi to i líbí jen ta fotka nic moc.

I ten střibný fix tomu dal dost. Mám snim kroužky i ručičky. Nakonec jsem ho sehnal za 26 korun.

[upravil dne 2/10/13 22:38 od EronixHD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...