Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

co hovorite na moj peugeot 405????

Recommended Posts

Odesláno

Ma sa nam narodit male a rad by som mal auto s ABS, airbagmi atd, skratka zazil som asi 4 buracky a to mam 23 rokov a chcem prenho to najlepsie. novsie auto je vzdy bezpecnejsie a najradsej asi combi.

Odesláno

ondris len si to nezakrikni.. mne minule vela nechybalo. Z nicoho nic presla oktavka par desiatok metrov predomna do protismeru. vodic asi steloval radio ci co. stacilo malo a mozno je tu o clena menej. Clovek ani nevie ako a ma havariu.

Odesláno

jojo, 405 bude porad pekna, moje je v garazi, chvilku jsem ji prodaval, ted zas nechci bo jak si k tomu autaku clovek za ty roky vytvori vztah, taxe potom hur prodava, ale vzhledem k tomu ze potrebuji ustajit aktualniho piskota, stejne asi pujde do sveta :(

Odesláno

No vis ja som si to myslel tiez ale beho jedneho roka som mal 3 buracky, ktore som samozrejme nesposobil a bol som fakt nestastny. vzdy mi naburali new auto do 2ch mesiaciv, ako som ho kupil. 4 bola na firemnom, to som nefoferoval, ale zozadu do nas na krizovatke vpalil odhadom policajta cca v 100 - 110 km rychlosti.skoncil som na zadnej sedacke.:mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...