qity3 Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Prasil som z trakoviec, byvame tu uz 2 roky a siel som vymenit auto do aaa za 406 tku ale... Citovat
ondris Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 ale co???a preco to chces vymenit??? Citovat
qity3 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Ma sa nam narodit male a rad by som mal auto s ABS, airbagmi atd, skratka zazil som asi 4 buracky a to mam 23 rokov a chcem prenho to najlepsie. novsie auto je vzdy bezpecnejsie a najradsej asi combi. Citovat
ondris Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 aha... ja mam 21 a zatial ani jednu, a najazdene mam hodne moc... asi si vzdy na nestravnom mieste na nespravnom case:) Citovat
raydowe Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 ondris len si to nezakrikni.. mne minule vela nechybalo. Z nicoho nic presla oktavka par desiatok metrov predomna do protismeru. vodic asi steloval radio ci co. stacilo malo a mozno je tu o clena menej. Clovek ani nevie ako a ma havariu. Citovat
bure Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 jojo, 405 bude porad pekna, moje je v garazi, chvilku jsem ji prodaval, ted zas nechci bo jak si k tomu autaku clovek za ty roky vytvori vztah, taxe potom hur prodava, ale vzhledem k tomu ze potrebuji ustajit aktualniho piskota, stejne asi pujde do sveta Citovat
qity3 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 No vis ja som si to myslel tiez ale beho jedneho roka som mal 3 buracky, ktore som samozrejme nesposobil a bol som fakt nestastny. vzdy mi naburali new auto do 2ch mesiaciv, ako som ho kupil. 4 bola na firemnom, to som nefoferoval, ale zozadu do nas na krizovatke vpalil odhadom policajta cca v 100 - 110 km rychlosti.skoncil som na zadnej sedacke.:mad: Citovat
dzana.m Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Vypadá slušně ty kola na ni vypadají dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.