Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mishiczka

kujon - no ted jsi me vazne dostal.. boze, jak s citim uboze..

jaj, co jsem napsala plati. neser se do me, ja se do tebe ta neseru. nezadala jsem vyslovene o radu tebe. zdar

fakt tady na tebe nikdo neutoci a slova jako neser se do me, se tady na foru moc nepouzivaj, vsichni si tady vzajemne pomahame a Kujonovi, taky o nic jineho neslo, nez ti opravdu jen pomoct, tak trochu pribrzdi, ju;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

No už vidím jak si 19 letá holčina montuje před barákem central do autí , na to snad má nějakého synka ni?:D

Jinak tenhle pán je dobrej a levnej , da se snim mluvit , je v OV-Martinově.:papa

http://www.levnealarmy.cz/

[upravil dne 17/3/08 Pe.Tr]

hele neber mi ksefty, zahradniku :bacha:bacha:bacha :D:roker:xvul:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

sarkomi - proboiha, co to je? :D mOC DIKY, zkusim se poptat nekoho, kdo tomu rozumi.

to je jen jednoduchý schéma centrálu, jen máš 3 nebo 5 dvířko u 3 je to jednodužší.Pokud si koupíš centrál s dálkovým tak u každého je podobné schéma.Některé mají i funkci pokud auto neotevřeš do minuty /dveře/tak se samo zamkne,ale to je jen pak na možnostech a ceně.

Odesláno

sarkomi - aha, moc diky. jeste mensi otazka - ty centraly se deli podle typu auta (octav., fabia apod.), kdyz jsem na peug. nenasla, tak mam koupit jaky? popr. se zeptam, tento mi bude sedet? \"Centrální zamykání CZ4702DO Portman\"

Omlouvam se, ale nerada bych koupila neco, co bude nekompatibilni s mym autem

Guest servisman
Odesláno

už máš nabídku a snad i s prací to bude přeci asi pak nejlepší.

Odesláno

jaj, hezci by nebyl? :D

no jo ženská :D zase chce podle desingu:D bych šel do toho druheho z vrchu sice je na 4 dveře ale dva dveře a jeden na kufr jeden kdyby nahodou tak do rezervy navic cena 999 za 4 zamky a 938 za dva zamky přitom dokoupeni jednoho zamku je cca 140 tak neni co řešit , DO je nahodou docela good na tu cenu , takže daš litr za central a Patovi flašku za montáž a máš vyhráno.:super:roker

Odesláno

pata - no zabydlet jak zabydlet..ale opet jsem se presvedcila,ze kokoti jsou vsude :)

macik83 - no, jeste ze kamarad ma dobreho kamarada.. co si budem rikat, kamarad taky rad, ale... :papa

nezname se, ale delej jak myslis, jen jsem se ti snazil vysvetlit, ze tohle je forum o necem jinym, nez o tom, se dohadovat;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...