Guest novoták Odesláno 15. březen 2008 Odesláno 15. březen 2008 nevíte kde se daj sehnat žárovky do palubky a jak se tam dostanu ubec se mi to nedařilo!!! Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. březen 2008 Odesláno 15. březen 2008 Původně zaslal: novoták nevíte kde se daj sehnat žárovky do palubky a jak se tam dostanu ubec se mi to nedařilo!!! no vidíš to,a mně nesvítí podsvícení ovládání ventilace a taky nevím,kudy tam cestička.. Ale já na to příjdu!Až se oteplí tak se na to kouknu:roker Citovat
raa Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 podivej se sem: k zarovkam pod budiky i v modulu tompeni se lze dobre dostat - staci na to sroubovak a trocha trpelivosti Citovat
tower Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 sem se musel znova prihlasit na jiny jmeno nechtelo mne to . zarovky zasadne nekupuj v Peugeotu nebot tam stoji 4x vice nez v Mototechne(zkusenost z Pardubic) Citovat
Guest drak Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 tie žiarovky kupis v u ktorehokolvek predajcu nahradnych dielov nie je to nič specialne,a na tu montáž len ten krizovy srobovak a trpezlivost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.