čakom Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Scratch jeste ze me nikde nevyfotili :-) Tím bych si nebyl jistý na tuning foru jsem viděl tvou fotku. Už jsem to našel. Předpokládám že na té stránce jsi ty http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=54763&postdays=0&postorder=asc&start=2048 [upravil dne 17.3.2008 čakom] tyyyy jo, to vubec nevim, kde me brali, skoda, ze to nefotili z boku, uz jsem mel nazuty letni alu, ale je presne videt - peugeot wrc, to neni wrc, to je kurwa kridlo z eva...... kdybych chtel wrc, tak tam nedam dvojplosnik, nektery chlapci tam tomu opravdu rozumi, konec koncu tuningari s SDI :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 tak treba na autohificlubu jsem se v podstate dozvedel, ze mam auto shodit ze skaly, tak tady to dopadlo lepe :-) Citovat
čakom Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: Scratch tak treba na autohificlubu jsem se v podstate dozvedel, ze mam auto shodit ze skaly, tak tady to dopadlo lepe :-) Máš odkaz na to autohifi? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 tak ten odkaz uz nemam, to bylo cca kolem srazu na krivoklatu a Blizzard se me tam zastal :-) Citovat
Creams Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Tak na AHC působím dlouhoudobu a tam to je hned :-) hold tam to je složitý ) uvidíme jaké názory tam padnou na mou 306 po dokončení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.