Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu. Při jízdě mi vibruje plynový i spojkový pedál. Pouze, když je zařazená rychlost, při volnoběhu nic. Je to velice neoříjemné. Brzdový pedál to nedělá. Tlumič rázů z klikové hřídele to není, cca před 7 měsíci měněn. Mám podezření na spojku ale nevim. Robert.

Odesláno

Vadná poloosa, zadřené středové ložisko na pravé poloose, některý silentblok zavěšení agregátu, diferák, volné šrouby-silentbloky na nápravnici. Chce to víc specifikovat, v tahu, do zatáčky, když se vyšlápne spojka - změna atd.

Odesláno

Zítra to davam do servisu, tak dam vědět, pokud mi něco určitého řeknou. Myslel jsem, že to můžou taky dělat zimáky s větším vzorkem a teplota venku 17, ale tím to nebylo. Dělá to, když je v tahu, zatáčky na to nemají vliv. A hlavně při nižším rychlostním stupni. Při 5 celkem v pohodě. Jinak vzadu nekouří a spotřeba super - přes zimu 5.6 litrů za vzálenost cca 10 000 km.

Při přidání plynu na volnoběh je slyšet určitý nečistý zvuk jako když jsem měl auto s karburátorem a byly zanesené trysky. A při rozjezdu to není tak živý jako dříve.

robert.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...