raydowe Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 noo tak je to zvlastni.. nasatil som to ale bude to chciet upravit a vcelku hodne. ta manzeta je o dost hrubsia nez som predpokladal a o dost dlhsia.. ale nieco uz vymyslim a potom pofotim Citovat
Lukas24 Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Ono to občas chce trošičku přizpůsobit ,aby to ladilo tak jak má ... docela mě to zajímá jak to pak bude vypadat ... to já mám momentálně období kdy nic na autíčko nemám ... těšil sem se na to víčko nádrže (asi jim napíšu mail jak to vypadá) , ale určitě by to měl dřív kolega HOFA , takže to asi stále nemaj ... alespoň sem si postavil na zahradě altánek (nemám totiž garáž) a pod ním teď svýho pažouta mám ... nejhroší je ten sajrajt co dělaj mšice ... lítá to vzduchem a auto je od toho pěkně ulepené ... altánek mám 3x3 ,tak sem si ještě objednal plachtu na jeho prodloužení .... takže budu mít takové depo;) ... jojo autíčko se musí chránit! Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Ono to občas chce trošičku přizpůsobit ,aby to ladilo tak jak má ... docela mě to zajímá jak to pak bude vypadat ... to já mám momentálně období kdy nic na autíčko nemám ... těšil sem se na to víčko nádrže (asi jim napíšu mail jak to vypadá) , ale určitě by to měl dřív kolega HOFA , takže to asi stále nemaj ... alespoň sem si postavil na zahradě altánek (nemám totiž garáž) a pod ním teď svýho pažouta mám ... nejhroší je ten sajrajt co dělaj mšice ... lítá to vzduchem a auto je od toho pěkně ulepené ... altánek mám 3x3 ,tak sem si ještě objednal plachtu na jeho prodloužení .... takže budu mít takové depo;) ... jojo autíčko se musí chránit! a hodil jsi nám svý krásný nový \"depo\" tady..? http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=40294&page=1 když né-tak sem s ním:mrk:potlesk Citovat
Lukas24 Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 :D ... jasný!!! Až depo dodělám ...mrsknu ho sem i tam! Citovat
raydowe Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 lukas tak to som zvedavy..) to bude vyzerat ako keby si sa pripravoval na zavod s2000 ) uz to chce len par peknych bab dookola Citovat
Lukas24 Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 No já bych to zas tak nepřeháněl! ... ono to má spíš praktický účel ... ikdyž o jedné pěkné babě u auta bych věděl;).... Citovat
Lukas24 Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Tak mi psali z obchodu X1 , že jim víčko nádrže přijde ve středu ... tak už už by to mohlo v týdnu být ... jinak čekám na plachtu ,kterou sem si objednal k altánu jako jeho rozšíření ,ale nějak se to seklo .... jojo ten internetovej obchod:roll Citovat
HOFA Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Ano Luky taky jsem dnes po podlouženém víkendu otevřel poštu a v ní sdělení,že by kryty víka nádrže měly dorazit co nevidět ,tak musíme vydržet. Citovat
Lukas24 Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Dneska jsem si koupil v jednom tunnig obchodu ,který sem objevil nedaleko , tyto žárovky ... Citovat
Lukas24 Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 přijdou mi ale hodně podobné těm origo ... sice je to blue vision ...ale svítí spíš žlutě než modro - bíle ... je k tomu i v sadě pár parkovaček ,také hozených do modro - bílé barvy ... uvidíme jak budou svítit večer;) ... foto dodám... Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 přijdou mi ale hodně podobné těm origo ... sice je to blue vision ...ale svítí spíš žlutě než modro - bíle ... je k tomu i v sadě pár parkovaček ,také hozených do modro - bílé barvy ... uvidíme jak budou svítit večer;) ... foto dodám... to vypadá dobře:mrk V H7 je nemají..?a cenově vyjdou jak? To jsem zvědavá na foto až to nahodíš.Odstín do žluta se mě vůbec s bílou barvou auta nelíbí,takže něco bílého nebo namodralého bych si tak představovala:super Citovat
Lukas24 Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 jasně ,že je maj v H7 (ty sem kupoval) ...jen foto maj s H4;) ... cenově to vyjde docela draho - 799kč ,ale zase musíš počítat ,že jsou v sadě i parkovačky (rozvněž v namodralém odstínu) ... mě se právě taky nelíbí to klasické žluté světlo! Tyhle jsou homologované a hlavně nijak neprovokujou (čerty:D) ,protože jsou namodralé ,ale né tak modré jako ty moje původní parkovačky;) ... nejlíp to posoudím až bude tma... Citovat
Lukas24 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Tak tady přidávám fotky nových žárovek ... osobně mi přijdou velmi podobné těm origo ...ale po konzultaci s nezávislým pozorovatelem sme došli k názoru ,že asi mají studenější odstín a jsou do bíla... večer sem s nima zatím nejel... Citovat
Lukas24 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 a nyní moje depo! Ještě ho musím esteticky doladit ....zatím je to víceméně účelová záležitost... Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Tak tady přidávám fotky nových žárovek ... osobně mi přijdou velmi podobné těm origo ...ale po konzultaci s nezávislým pozorovatelem sme došli k názoru ,že asi mají studenější odstín a jsou do bíla... večer sem s nima zatím nejel... zdravím:) No ale do modra nevypadaj.. C\'ekala jsem malinko jiný nádech.Hm U sousedů mají taky peugeotka,koukám:potlesk [upravil dne 27.6.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 a nyní moje depo! Ještě ho musím esteticky doladit ....zatím je to víceméně účelová záležitost... Tu byl nedávno takový povichr:ože bys vcukuletu byl zase bez depa:roll Ještě žes s tou stavbou počkal:) Citovat
Lukas24 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Světla jsou spíš do do žluto-bíla ...taky sem čekal spíš nádech do modra... ale alespoň nebudou čerti držkovat! ... jojo soused má 407čku ... jinak ten vichr byl u nás také a v té době už altán stál!!! .... a přežil! Je přišroubovanej vrutama do kolíků zabitých do země! ... takže něco málo vydrží ,ale doufám ,že moc hurikánů se přes nás nepřežene! Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Světla jsou spíš do do žluto-bíla ...taky sem čekal spíš nádech do modra... ale alespoň nebudou čerti držkovat! ... jojo soused má 407čku ... jinak ten vichr byl u nás také a v té době už altán stál!!! .... a přežil! Je přišroubovanej vrutama do kolíků zabitých do země! ... takže něco málo vydrží ,ale doufám ,že moc hurikánů se přes nás nepřežene! tak to \"všechna čest\":super že altán obstál:potlesk I před případným krupobitím ochrání.. jojo,dobrá věc:) Mě zase potěšilo,jak mi pořád sousedi okukovali nové auto tehda,že si koupili sice ne peugeota ale feldu,ale taky \"bílo\'u\":aut ač měli celý život autko zelené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.