Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno

noo tak je to zvlastni.. nasatil som to ale bude to chciet upravit a vcelku hodne. ta manzeta je o dost hrubsia nez som predpokladal a o dost dlhsia.. ale nieco uz vymyslim a potom pofotim

Odesláno

Ono to občas chce trošičku přizpůsobit ,aby to ladilo tak jak má;) ... docela mě to zajímá jak to pak bude vypadat ... to já mám momentálně období kdy nic na autíčko nemám ... těšil sem se na to víčko nádrže (asi jim napíšu mail jak to vypadá) , ale určitě by to měl dřív kolega HOFA , takže to asi stále nemaj ... alespoň sem si postavil na zahradě altánek (nemám totiž garáž) a pod ním teď svýho pažouta mám ... nejhroší je ten sajrajt co dělaj mšice ... lítá to vzduchem a auto je od toho pěkně ulepené ... altánek mám 3x3 ,tak sem si ještě objednal plachtu na jeho prodloužení .... takže budu mít takové depo;) ... jojo autíčko se musí chránit!

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Ono to občas chce trošičku přizpůsobit ,aby to ladilo tak jak má;) ... docela mě to zajímá jak to pak bude vypadat ... to já mám momentálně období kdy nic na autíčko nemám ... těšil sem se na to víčko nádrže (asi jim napíšu mail jak to vypadá) , ale určitě by to měl dřív kolega HOFA , takže to asi stále nemaj ... alespoň sem si postavil na zahradě altánek (nemám totiž garáž) a pod ním teď svýho pažouta mám ... nejhroší je ten sajrajt co dělaj mšice ... lítá to vzduchem a auto je od toho pěkně ulepené ... altánek mám 3x3 ,tak sem si ještě objednal plachtu na jeho prodloužení .... takže budu mít takové depo;) ... jojo autíčko se musí chránit!

:mrk a hodil jsi nám svý krásný nový \"depo\" tady..?:aut

http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=40294&page=1

když né-tak sem s ním:mrk:potlesk

Odesláno

Tak mi psali z obchodu X1 , že jim víčko nádrže přijde ve středu ... tak už už by to mohlo v týdnu být ... jinak čekám na plachtu ,kterou sem si objednal k altánu jako jeho rozšíření ,ale nějak se to seklo .... jojo ten internetovej obchod:roll

Odesláno

Ano Luky taky jsem dnes po podlouženém víkendu otevřel poštu a v ní sdělení,že by kryty víka nádrže měly dorazit co nevidět ,tak musíme vydržet.;)

Odesláno

přijdou mi ale hodně podobné těm origo ... sice je to blue vision ...ale svítí spíš žlutě než modro - bíle ... je k tomu i v sadě pár parkovaček ,také hozených do modro - bílé barvy ... uvidíme jak budou svítit večer;) ... foto dodám...

post-0-14109601190948_thumb.jpg

Odesláno

přijdou mi ale hodně podobné těm origo ... sice je to blue vision ...ale svítí spíš žlutě než modro - bíle ... je k tomu i v sadě pár parkovaček ,také hozených do modro - bílé barvy ... uvidíme jak budou svítit večer;) ... foto dodám...

to vypadá dobře:mrk V H7 je nemají..?a cenově vyjdou jak?

To jsem zvědavá na foto až to nahodíš.Odstín do žluta se mě vůbec s bílou barvou auta nelíbí,takže něco bílého nebo namodralého bych si tak představovala:super

Odesláno

jasně ,že je maj v H7 (ty sem kupoval) ...jen foto maj s H4;) ... cenově to vyjde docela draho - 799kč ,ale zase musíš počítat ,že jsou v sadě i parkovačky (rozvněž v namodralém odstínu) ... mě se právě taky nelíbí to klasické žluté světlo! Tyhle jsou homologované a hlavně nijak neprovokujou (čerty:D) ,protože jsou namodralé ,ale né tak modré jako ty moje původní parkovačky;) ... nejlíp to posoudím až bude tma...

Odesláno

Tak tady přidávám fotky nových žárovek ... osobně mi přijdou velmi podobné těm origo ...ale po konzultaci s nezávislým pozorovatelem sme došli k názoru ,že asi mají studenější odstín a jsou do bíla... večer sem s nima zatím nejel...

post-0-14109601205645_thumb.jpg

Odesláno

Tak tady přidávám fotky nových žárovek ... osobně mi přijdou velmi podobné těm origo ...ale po konzultaci s nezávislým pozorovatelem sme došli k názoru ,že asi mají studenější odstín a jsou do bíla... večer sem s nima zatím nejel...

zdravím:) No ale do modra nevypadaj..:myslim C\'ekala jsem malinko jiný nádech.Hm

U sousedů mají taky peugeotka,koukám:potlesk

[upravil dne 27.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno

a nyní moje depo! Ještě ho musím esteticky doladit ....zatím je to víceméně účelová záležitost... ;)

Tu byl nedávno takový povichr:ože bys vcukuletu byl zase bez depa:roll

Ještě žes s tou stavbou počkal:)

Odesláno

Světla jsou spíš do do žluto-bíla ...taky sem čekal spíš nádech do modra... ale alespoň nebudou čerti držkovat!:D ... jojo soused má 407čku ;) ... jinak ten vichr byl u nás také a v té době už altán stál!!!:mrk .... a přežil! Je přišroubovanej vrutama do kolíků zabitých do země!;) ... takže něco málo vydrží ,ale doufám ,že moc hurikánů se přes nás nepřežene!:D

Odesláno

Světla jsou spíš do do žluto-bíla ...taky sem čekal spíš nádech do modra... ale alespoň nebudou čerti držkovat!:D ... jojo soused má 407čku ;) ... jinak ten vichr byl u nás také a v té době už altán stál!!!:mrk .... a přežil! Je přišroubovanej vrutama do kolíků zabitých do země!;) ... takže něco málo vydrží ,ale doufám ,že moc hurikánů se přes nás nepřežene!:D

tak to \"všechna čest\":super že altán obstál:potlesk I před případným krupobitím ochrání.. jojo,dobrá věc:)

Mě zase potěšilo,jak mi pořád sousedi okukovali nové auto tehda,že si koupili sice ne peugeota ale feldu,ale taky \"bílo\'u\":aut

ač měli celý život autko zelené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...