Lukas24 Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 AHA!:D:D ... PS. Určitě dej foto! Porovnáme! Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Jen tak mimochodem ... jak je to s homologací u těch barevnejch parkovaček? ... já jen ,že sem o tom nic nenašel u popiu výrobku ... můžou za to polišové držkovat? homologace,nehomologace-NENí to \"předpisové osvětlení\"žluté barvy:roker Tak až tě chytí a bafnou na tebe ,tak nebudeš odmlouvat a dáš si to na místě dopořádku,jo? Já vezla tehda lidi v autě,a v noci,tak mě řekli,že si to mám dát do pořádku až doma:) Bez pokuty a bodiku;) Citovat
Lukas24 Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Jasný! Mám s sebou origo parkovačky ... ... a budu dělat hodnýho a řeknu , že se zrovna vracím z tuning srazu a nestačil sem je přendat:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Jasný! Mám s sebou origo parkovačky ... ... a budu dělat hodnýho a řeknu , že se zrovna vracím z tuning srazu a nestačil sem je přendat:D Tak ty už máš i promyšlené povídáníčko..? I Ty jeden:bacha To já si můžu v duchu připravovat taky,ale pak nějak ze sebe nedostanu ani slovo,když k něčemu dojde..A to ti je kupodivu nakonec v můj prospěch:mad: Citovat
Lukas24 Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Pamatuj , že na orgán se musí zásadně s improvizací a lehce zklopit uši! a to ti říká člověk , kterého zatím zastavili jen jednou ,bylo vše v pořádku a ještě to nebylo moje auto! ... ale já sem ten typ co se nehádá a nědělá chytrýho a možná podobně jako tobě mě dojdou slova a oni se slitují... tak snad mě čerti nechaj jezdit s těma světlama alespoň tak půl roku... ať si to užiju!:aut Citovat
raydowe Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 mas to fakt pekny. modre parkovacky na 207 som este nevidel, a viem si predstavit z v noci to musi vyzerat fakt bombovo. Citovat
Lukas24 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Díky! A takhle to vypadá v noci když pustím jen parkovačky... Citovat
Lukas24 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 raydowe : a jak to vypadá s tvojí manžetou?? ... já čekám na víčko nádrže... Citovat
HOFA Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Lukas mě včera přišel ten chromovej kryt na zadní dveře,no kryt nádrže ne ,tak nevím,jestli ta firma bude spolehlivá. Alespoň slušnost je napsat ,že bohužel. Citovat
Lukas24 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: HOFA Lukas mě včera přišel ten chromovej kryt na zadní dveře,no kryt nádrže ne ,tak nevím,jestli ta firma bude spolehlivá. Alespoň slušnost je napsat ,že bohužel. Já zrovna na něj už netrpělivě čekám a prohlížím mail ,kdy mi konečně přijde , že je zboží expedováno! Skoro vše co jsem si objednával u ostatních firem mi do týdne přišlo!... budu to sledovat ,ale byla by slušnost napsat ,že to nemaj ,aby si člověk moh objednat popř.jinde! Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: HOFA Lukas mě včera přišel ten chromovej kryt na zadní dveře,no kryt nádrže ne ,tak nevím,jestli ta firma bude spolehlivá. Alespoň slušnost je napsat ,že bohužel. Já zrovna na něj už netrpělivě čekám a prohlížím mail ,kdy mi konečně přijde , že je zboží expedováno! Skoro vše co jsem si objednával u ostatních firem mi do týdne přišlo!... budu to sledovat ,ale byla by slušnost napsat ,že to nemaj ,aby si člověk moh objednat popř.jinde! jj:roll já mám špatnou zkušenost s touto firmou:roll www.AUTOKA.cz Objednala jsem si pár věcí na autko,těšila se.. i přišlo poděkování za objednávku a víc ani t\'uk:roll Ani balíček,ani omluva,že se na mé objednávce ještě pracuje..no nic:bojim Po měsíci jsem tam ještě psala, ale bez odezvy.. Po třech měsících už jsem přestala doufat a věřit na zázraky a smířila se,no:roll Citovat
Lukas24 Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Mohli bysme založit vlákno \"Kde určitě nekupovat\" ... což by byla perfektní antireklama! ... ale je fakt ,že to je sprostota ,když se ani nejsou schopni ozvat!!! Citovat
raydowe Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 ja som teraz na tom podobne, mam objednane tri objednavky (vcetne tej manzety) vsetky tri u roznych firiem. a nic sa nedeje. uz dva tyzdne cakam, co sa bude s objednavkami diat. prislo len potvrdenie a to je vse. akurat na tu manzetu volali, ze si budem mesiac pockat tak cakam. este asi tyzden na manzetu. ale mam poobjednavano a nic nechodi. Citovat
Lukas24 Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Já už se nějak s tím víčkem od nádrže také loučím ... ale jinde sem ho nenašel než u té firmy X1 Citovat
HOFA Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Já už se nějak s tím víčkem od nádrže také loučím ... ale jinde sem ho nenašel než u té firmy X1 Lukáš firma x1 mě kontaktovala s omluvou ,že víko nádrže jim dodavatel nedodal a že jakmile přijde okamžitě ho posílají a samozřejmě že bez ůčtování dalšího poštovného. Takže naděja posílila Citovat
Lukas24 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: HOFA Původně zaslal: Lukas24 Já už se nějak s tím víčkem od nádrže také loučím ... ale jinde sem ho nenašel než u té firmy X1 Lukáš firma x1 mě kontaktovala s omluvou ,že víko nádrže jim dodavatel nedodal a že jakmile přijde okamžitě ho posílají a samozřejmě že bez ůčtování dalšího poštovného. Takže naděja posílila Tak to je dobrá zpráva! ... tak to se s ním ještě loučit nebudu! Dík za info! Citovat
raydowe Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 mne volali s manzetou, na bud. tyzden je tady. poslem potom photo Citovat
Lukas24 Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Vidíš konečně se dočkáš! ... já stále čekám na víčko... Citovat
raydowe Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 kua som zabudol listok od posty, tak musim po praci zase domov.. pravdepodobne ak vsetko pojde hladko to nahodim a este dnes ofotim. neviem ake to bude velke. Rucka neni az tak dlha tak sa bude mozno skracovat ta manzeta, ale to by nemal byt problem.. hlavne abydokazala oblapit tu hrubu rucku. inac ma hlobne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.