matador Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: matador Takže jsem obul (disk 7,5 x 16 ET 11 + pneu 205/50 R16), vešly se, nikde neškrtají ani při maximálním zatížení a dokonce jsou zapsany ve valkym TP:roker a vypadá to skvěle:D Foto zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=6154 [upravil dne 29/3/08 matador] Máš to fakt pěkný!!! Asi je skutečně pravda , že kola dělají velký kus vzhledu! ... já sem se špatně vyjádřil , myslel sem disky od Dezentu - 6,5J a ET 15 a předpokládám , že když nedrhnou tyhle (7,5J a ET 16) ,tak ty od dezentu budou také v pohodě! .... s těma kolama je to opravdu o něčem jiném!:super:super Jo ty dezanty budou na 100% v pohodě. Ale než je koupíš doporučuju je vidět naživo se 4mi šrouby - vypadají úplně jinak než s pěti. Mě osobně se vůbec se 4mi šrouby nelíbí. Doporučuju disky s výce paprsky. Taky jsem původně chtěl 5ti paprsky ale naživo vypadaly všechny 5ti paprsky se 4mi šrouby divně- tak jem koupil výce paprsková kola a je to ok. A a ty moje mají ET 11 těch 16 je průměr kola v palcích:D [upravil dne 30/3/08 matador] Citovat
Lukas24 Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Tak něco na tom asi bude ,ale mě si líbí i se čtyřmi šrouby .... viz http://www.alcar.cz/6549_CZ.718040357d01e39ae3a1c5e86ac1baa3fda50598 ... click na Dezent F Citovat
matador Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Lukas24 Tak něco na tom asi bude ,ale mě si líbí i se čtyřmi šrouby .... viz http://www.alcar.cz/6549_CZ.718040357d01e39ae3a1c5e86ac1baa3fda50598 ... click na Dezent F No to je právě ono - na obrázku vypadají dobře to je ale fotka kola 7x17 nebo 18, ale patnáctky vypadají jinak - mají velký střed a mnohem kratší paprsky, tím pádem zaniká profil paprsku atd.Proto píšu vidět \"naživo\" konkrétní rozměr co chceš kupovat. Citovat
Lukas24 Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: matador Původně zaslal: Lukas24 Tak něco na tom asi bude ,ale mě si líbí i se čtyřmi šrouby .... viz http://www.alcar.cz/6549_CZ.718040357d01e39ae3a1c5e86ac1baa3fda50598 ... click na Dezent F No to je právě ono - na obrázku vypadají dobře to je ale fotka kola 7x17 nebo 18, ale patnáctky vypadají jinak - mají velký střed a mnohem kratší paprsky, tím pádem zaniká profil paprsku atd.Proto píšu vidět \"naživo\" konkrétní rozměr co chceš kupovat. Každopádně nikdy nekupuju zajíce v pytli , takže určitě se podívám naživo a podle toho rozhodnu! Citovat
raydowe Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 tento dizajn ma vyhotu v tom, ze ma luce az k okrajom disku. co opticky zvacsuje disk. tu na obrazu to vyzera na 15ku a nevyzera to vobec zle ja planujem tieto.. vela ludi by ich nevzalo, ale mne pridu originalne a myslim ze autu aj celkom padnu. Ale mozno ma odhovorite. Citovat
raydowe Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 sorry za OT, matadore kde si dal urobit tie samolepky? presne nieco take som dozadu zamyslal. Mas to inac velmi pekne.. Mozno vezmem jedny s ET14 R15, takze ste ma ukludnili ze ti to neskrta ani pri zatazeni. Citovat
matador Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: raydowe sorry za OT, matadore kde si dal urobit tie samolepky? presne nieco take som dozadu zamyslal. Mas to inac velmi pekne.. Mozno vezmem jedny s ET14 R15, takze ste ma ukludnili ze ti to neskrta ani pri zatazeni. Ty samolepky jsou domácí výroba - vystříhané z dc fix folie:roker Citovat
Lukas24 Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: raydowe tento dizajn ma vyhotu v tom, ze ma luce az k okrajom disku. co opticky zvacsuje disk. tu na obrazu to vyzera na 15ku a nevyzera to vobec zle ja planujem tieto.. vela ludi by ich nevzalo, ale mne pridu originalne a myslim ze autu aj celkom padnu. Ale mozno ma odhovorite. Díky za fotku! Myslím , že ty Dezenty vypadají mooc pěkně (přesto ale než koupím prohlédnu v prodejně) ... jinak k těm co chystáš ... je to určitě originální desing co nikdo jen tak nemá ,ale já bych si je asi nevybral;) Citovat
Lukas24 Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Téma litých kol se tu krásně rozjelo a nechci ho nijak přerušovat ,ale mám dotaz trošku z jiného soudku... dalším bodem v interiéru na který jsem se chystal byla montáž sportovních pedálů... co se týká spojkového a brzdového pedálu ,nevidím problém (přijdou mi standartní) ,ale co se týká pedálu plynového , tak trošku nevím co vybrat. Plyn mi přijde hodně zahlý do oblouku a je to takový malý plastový (alespoň myslím) zmetek. Takže nemám představu co na něj namontovat. Chtěl bych se tedy zeptat jestli má někdo zkušenost s montáží sportovních pedálů do 207čky a které může doporučit. Osobně nemám vyhražený model ,jen je má představa nějakých stříbrných. Díkes! Citovat
raydowe Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 ten tvoj dotaz by ma tiez zaujimal. tiez by som tam chcel dat nejaky hlinik. Ono sa to na to lepy zejo. Citovat
Lukas24 Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Pěkný liťáky! To jsou pežoťácký?? Citovat
Lukas24 Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: raydowe ten tvoj dotaz by ma tiez zaujimal. tiez by som tam chcel dat nejaky hlinik. Ono sa to na to lepy zejo. Co já vím , tak existují takové pedály co se přidělají zezadu sponou a přišroubují na původní pedál (někdy se možná i lepí) a pak sou takové u kterých je nutné vyvrtat do původních díry a přiišroubovat...já bych raději ty na tu sponu! [upravil dne 1.4.2008 Lukas24] Citovat
raydowe Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Marline fakt pekne kola. Lukasi ides davat nejaku manzetu aj na rucku? celkom mi tam vadito prazdno a lacna diera. Len neviem ktoru objednat aby sadla. Citovat
Lukas24 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 O něčem na ručku sem také přemýšlel,ale když sem to pak viděl v obchodě přišlo mi to vzhledově takové \"laciné\" takže sem si řikal , že asi ne! Jinak si myslím , že by mělo pasovat hodně krytů ,protože to bude udělané universálně...kdybys měl nějakou pěknou vyhlídnutou , určitě sem hoď foto! Citovat
Lukas24 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Tak sem tu koukal ve foru , že na 206 pedály byly docela problém a nakonec to chtělo origoš ... což se mi tedy moc nechce a hlavně psali ,že už u Peugeotu nejsou... předpokládám ,že pedály 206ky a 207ky budou stejné (alespoň přibližně). Mě jde nejvíc o plynový pedál jinak by mi to bylo jedno:myslim Citovat
mohawk Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Tak toto je to moje auticko [upravil dne 3.4.2008 mohawk] Citovat
raydowe Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Mohawku parada. ten motor musi tahat ako ozajstny lev. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.