Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Původně zaslal: matador

Takže jsem obul (disk 7,5 x 16 ET 11 + pneu 205/50 R16), vešly se, nikde neškrtají ani při maximálním zatížení a dokonce jsou zapsany ve valkym TP:roker a vypadá to skvěle:D

Foto zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=6154

[upravil dne 29/3/08 matador]

Máš to fakt pěkný!!! Asi je skutečně pravda , že kola dělají velký kus vzhledu! ;) ... já sem se špatně vyjádřil , myslel sem disky od Dezentu - 6,5J a ET 15 a předpokládám , že když nedrhnou tyhle (7,5J a ET 16) ,tak ty od dezentu budou také v pohodě!:super .... s těma kolama je to opravdu o něčem jiném!:super:super:super

Jo ty dezanty budou na 100% v pohodě. Ale než je koupíš doporučuju je vidět naživo se 4mi šrouby - vypadají úplně jinak než s pěti. Mě osobně se vůbec se 4mi šrouby nelíbí:bojim. Doporučuju disky s výce paprsky. Taky jsem původně chtěl 5ti paprsky ale naživo vypadaly všechny 5ti paprsky se 4mi šrouby divně- tak jem koupil výce paprsková kola a je to ok.:D

A a ty moje mají ET 11 :) těch 16 je průměr kola v palcích:D

[upravil dne 30/3/08 matador]

Odesláno

Tak něco na tom asi bude ,ale mě si líbí i se čtyřmi šrouby .... viz http://www.alcar.cz/6549_CZ.718040357d01e39ae3a1c5e86ac1baa3fda50598

... click na Dezent F

No to je právě ono - na obrázku vypadají dobře to je ale fotka kola 7x17 nebo 18, ale patnáctky vypadají jinak - mají velký střed a mnohem kratší paprsky, tím pádem zaniká profil paprsku atd.Proto píšu vidět \"naživo\" konkrétní rozměr co chceš kupovat.

Odesláno
Původně zaslal: matador

Tak něco na tom asi bude ,ale mě si líbí i se čtyřmi šrouby .... viz http://www.alcar.cz/6549_CZ.718040357d01e39ae3a1c5e86ac1baa3fda50598

... click na Dezent F

No to je právě ono - na obrázku vypadají dobře to je ale fotka kola 7x17 nebo 18, ale patnáctky vypadají jinak - mají velký střed a mnohem kratší paprsky, tím pádem zaniká profil paprsku atd.Proto píšu vidět \"naživo\" konkrétní rozměr co chceš kupovat.

Každopádně nikdy nekupuju zajíce v pytli , takže určitě se podívám naživo a podle toho rozhodnu!;)

Odesláno

tento dizajn ma vyhotu v tom, ze ma luce az k okrajom disku. co opticky zvacsuje disk. tu na obrazu to vyzera na 15ku a nevyzera to vobec zle

BIG_20071108175418.jpg

ja planujem tieto.. vela ludi by ich nevzalo, ale mne pridu originalne a myslim ze autu aj celkom padnu. Ale mozno ma odhovorite.:)

rims.jpg

Odesláno
:xvul sorry za OT, matadore kde si dal urobit tie samolepky? presne nieco take som dozadu zamyslal. Mas to inac velmi pekne.. Mozno vezmem jedny s ET14 R15, takze ste ma ukludnili ze ti to neskrta ani pri zatazeni.
Odesláno
Původně zaslal: raydowe

:xvul sorry za OT, matadore kde si dal urobit tie samolepky? presne nieco take som dozadu zamyslal. Mas to inac velmi pekne.. Mozno vezmem jedny s ET14 R15, takze ste ma ukludnili ze ti to neskrta ani pri zatazeni.

Ty samolepky jsou domácí výroba - vystříhané z dc fix folie:roker

Odesláno

tento dizajn ma vyhotu v tom, ze ma luce az k okrajom disku. co opticky zvacsuje disk. tu na obrazu to vyzera na 15ku a nevyzera to vobec zle

BIG_20071108175418.jpg

ja planujem tieto.. vela ludi by ich nevzalo, ale mne pridu originalne a myslim ze autu aj celkom padnu. Ale mozno ma odhovorite.:)

rims.jpg

Díky za fotku! Myslím , že ty Dezenty vypadají mooc pěkně (přesto ale než koupím prohlédnu v prodejně) ... jinak k těm co chystáš ... je to určitě originální desing co nikdo jen tak nemá ,ale já bych si je asi nevybral;)

Odesláno

Téma litých kol se tu krásně rozjelo a nechci ho nijak přerušovat ,ale mám dotaz trošku z jiného soudku... dalším bodem v interiéru na který jsem se chystal byla montáž sportovních pedálů... co se týká spojkového a brzdového pedálu ,nevidím problém (přijdou mi standartní) ,ale co se týká pedálu plynového , tak trošku nevím co vybrat. Plyn mi přijde hodně zahlý do oblouku a je to takový malý plastový (alespoň myslím) zmetek. Takže nemám představu co na něj namontovat. Chtěl bych se tedy zeptat jestli má někdo zkušenost s montáží sportovních pedálů do 207čky a které může doporučit. Osobně nemám vyhražený model ,jen je má představa nějakých stříbrných. Díkes!:super

Odesláno

ten tvoj dotaz by ma tiez zaujimal. tiez by som tam chcel dat nejaky hlinik. Ono sa to na to lepy zejo.

Co já vím , tak existují takové pedály co se přidělají zezadu sponou a přišroubují na původní pedál (někdy se možná i lepí) a pak sou takové u kterých je nutné vyvrtat do původních díry a přiišroubovat...já bych raději ty na tu sponu!;)

[upravil dne 1.4.2008 Lukas24]

Odesláno

O něčem na ručku sem také přemýšlel,ale když sem to pak viděl v obchodě přišlo mi to vzhledově takové \"laciné\" takže sem si řikal , že asi ne! Jinak si myslím , že by mělo pasovat hodně krytů ,protože to bude udělané universálně...kdybys měl nějakou pěknou vyhlídnutou , určitě sem hoď foto!;)

Odesláno

Tak sem tu koukal ve foru , že na 206 pedály byly docela problém a nakonec to chtělo origoš ... což se mi tedy moc nechce a hlavně psali ,že už u Peugeotu nejsou... předpokládám ,že pedály 206ky a 207ky budou stejné (alespoň přibližně). Mě jde nejvíc o plynový pedál jinak by mi to bylo jedno:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...