Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem to pomazal, ale pro změnu i tady, jiank díky moc za radu:super.

A tedy znova dotaz

Prosím vás hledal jsem ale nenašel.:roll

Potřeboval bych popis kotrolek na palubovce pro 405 starý model 4*4.

A ještě bych se chtěl zeptat kdej najdu diagnostickou zástrčku na 4*4 a Mi16.

Díky moc. ;)

[upravil dne 10.3.2008 Hanys55]

Odesláno

Tie kontrolky sú úplne štandatné až na dve výnimky. Kontrolky prehriatia motora (vysoká teplota motora) je červená na okraji stupnice teplomera a ten malý budík vpravo dole je po zapnutí zapaľovania ( cca po 2-3 sekundách) hladinomer motorového oleja a po naštartovaní teplomer motorového oleja. Ak ešte nejakú nepoznáš, napíš ako vyzerá a pozriem to v múdrej knihe.

K tej diagnostickej zástrčke iba toľko že mám 405 SRi , starý model a nikde som ju nenašiel. Ani na aute ani v literatúre.

Odesláno

tak že na tom Mi asi taky nebude je to taky starý model, dá se teda nějak vyblikat ta diagnostika nebo mám smůlu???

jinak k těm kontrolkám, bliká mi tam úplně vlevo nahoře, taková červená, je to asi voda, ale nejsem si jist, a ještě na mě bliká oranžová z vyobrazením nápravy, to je asi něco s uzávěrkou diferáku nebo co

jo a ještě bych se chtěl zeptam, ty máš přímo chytrou knížku na tu 4*4???

minulý majitel tam ještě přeprasil hydraliku na zvedání zadku, chtěl bych to dát do původního stavu, nemáš tam náhodou k tomu schéma té elektriky ??? nebo něco ???

jinak díky :super

Odesláno

Mám chytrú knižku z vydavateľstva Kopp www.kopp.cz o modeloch 405 do roku 1993 a tam 4x4 vôbec nieje spomímnané. Že taká verzia existuje viem z netu.

Kontrolka na hladinu vody má symbol akoby nádoby s vlnkami a víkom.

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

jj tak tu vodu jsem trefil dobře, nevíš ještě proč na mě bliká tá náprava

Tak to netuším. Poľa skúseností s Peugrotom by som prelozil podvozok, všetko čo môže mať niečo s pohonom 4x4 a pokontroloval elektrické spoje. Viac ti neviem poradiť.

Odesláno

Diagnostická zástrčka je nad levým podběhem (pohled když stojíš před autem a čučíš do motoru) v takové černé plastové krabičce - zelený konektor, šedivý je diagnostika na ABS :papa:papa

A hydraulika by měla blikat jen, když máš málo LHMka

[upravil dne 12/3/2008 Bohouš]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

A hydraulika by měla blikat jen, když máš málo LHMka

A to je co???:D

A to schéma na tu hydraliku by tu fakt někdo něměl ???;)

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

jenom ještě jeden dotaz

ta máš tuto knihu http://www.kopp.cz/www/index.php?product=106&aln=cz

si nejsem jistý, nemám tu teď papíry od auta, ale myslím že ta moje 4*4 je SRI tak by tam mělo něco být

momentálně řeším tu hydraliku ať mi to funguje tak jak má a na slepo je to celkem zásek

Tá kniha je presne ona. Po prečítaní niektorých príspevkov ti odporúčam ju ani nekupovať. 4x4 tam vôbec nieje spomínané a diagnostika tiež nie. Mal by si to iba na karosériu, motor a časť elektriky. Sorry. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...