Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi A4 nebo Peugeot 406  

1. 1. Audi A4 nebo Peugeot 406

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Už mne tu jen chybí Hr na ně ,Bijte jej a Koberec:aut

Co si pamatuji tak vždy jsem ti napsal po ICQ jsme toho řešili dostatek. :xvul

Vyhybaš se odpovědi!!!!!Nemužu vědět všechno jako ty!!!!!!!!!!!!!proto jsem se přihlasil na forum aby mi někdo poradil nebo abych se někoho zeptal.No vidíš tak jsem se zeptal tebe na otazku kde jsou svíčky?????A ty mi to tedka chceš v palit do očí?Hm tak děkuji aspon vím jakej seš!!!!!!!!!!Ty taky všechno nevíš možna se asi vyznaš v autech to jo ale třeba v něčem jinačim jsi v prdely:aut

Guest servisman
Odesláno

V prdeli měkké i chlape jeden už ti to někdo říkal.Nauč se pravopis:aut

Ode mne si vždy měl odpověď i s fotem takže se uklidni.

a kde sjou svíčky ví i moje 20ti letá dcera :D

[upravil dne 13/3/08 sarkomi]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ale no tak panove. Vseci co jste rozpoutaly tadytu flame, tak docela dost schazujete pezot club. Anzto mi prijde ze jsou tady rozumni lide... a ne jak na jednom nejemovanem (VW) clubu. for example.

My ho neshazujem,jenom jsme si tady vyměnily svoje názory.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

ale no tak panove. Vseci co jste rozpoutaly tadytu flame, tak docela dost schazujete pezot club. Anzto mi prijde ze jsou tady rozumni lide... a ne jak na jednom nejemovanem (VW) clubu. for example.

Jak shazujeme peugeot club????????:myslim:myslim:myslim

uz jenom, tou hadkou. Ja mel za to ze jsou tady pohodove lidi, cop nejdopu po hlave do hadky, kvuli tomu jaka znacka je lepsi.

Ja stuj co stuj nebudu pazouta obhajiovat, nazto vim ez neni njelepsi. proste beru realitu taka jaka je.

chapes co tim chtel basnik rici?

Guest servisman
Odesláno

Zdenda-406 jen vem to na co ses mne ptal po ICQ pomalu vždy byla oddověď na foru,ono je jednodušší abych ti napsal odkaz s odpovědí než se zabývat hledáním.

Odesláno

uz jenom, tou hadkou. Ja mel za to ze jsou tady pohodove lidi, cop nejdopu po hlave do hadky, kvuli tomu jaka znacka je lepsi.

Ja stuj co stuj nebudu pazouta obhajiovat, nazto vim ez neni njelepsi. proste beru realitu taka jaka je.

Chapu....já taky nikdy neřekl že je peugeot nejlepší,ještě než jsem měl peugeota jsem chtěl taky audinu A6 combi v 2,5 TDI ale dal bych za to o 100 papírů víc tak proto vyhrál peugeot......

Odesláno

Zdenda-406 jen vem to na co ses mne ptal po ICQ pomalu vždy byla oddověď na foru,ono je jednodušší abych ti napsal odkaz s odpovědí než se zabývat hledáním.

Nechci to už řešit protože jsem akorad nasranej!!!!!

Odesláno

Chapu....já taky nikdy neřekl že je peugeot nejlepší,ještě než jsem měl peugeota jsem chtěl taky audinu A6 combi v 2,5 TDI ale dal bych za to o 100 papírů víc tak proto vyhrál peugeot......

A proč si jí dal pryč?Byla stara nebo se srala nějakym zpusobem?????:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

A proč si jí dal pryč?Byla stara nebo se srala nějakym zpusobem?????:myslim

Přečti jsi to pořádně......já audi neměl!!!!!!! jen jsem jí chtěl a rozhodoval jse mezi piškotem nebo audi

Odesláno

V prdeli měkké i chlape jeden už ti to někdo říkal.Nauč se pravopis:aut

Ode mne si vždy měl odpověď i s fotem takže se uklidni.

a kde sjou svíčky ví i moje 20ti letá dcera :D

[upravil dne 13/3/08 sarkomi]

Kurva už jdi doprdele s těma svíčkama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!řekl jsem ti že už to nechci řešit.Tak se podle toho chovej!!!!!!!!!!Je tady nějake vlakno tak se ho sakra drž a neplet sem nějaky svíčky!!!!!!!!!

Odesláno

schanim do bawce svicky, poradte jake nejlepsi....

myslite ze tam muzu dat dortove? nebo spise ze vceliho vosku, aby to lepe hazelo jiskru? :myslim

[upravil dne 13/3/08 Marlin]

Guest servisman
Odesláno

schanim do bawce svicky, poradte jake nejlepsi....

myslite ze tam muzu dat dortove? nebo spise ze vceliho vosku, aby to lepe hazelo jiskru? :myslim

[upravil dne 13/3/08 Marlin]

s BMW není zkušenost ale snad Bosch či Champion ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...