Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi A4 nebo Peugeot 406  

1. 1. Audi A4 nebo Peugeot 406

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Zdenda: Tak napřed co nejlíp specifikuj dotaz. Co tam chceš stopro, co by bylo fajn, ale už na tom tolik nevisíš, jaké ročníky hledáš, jaké motorizace, jaké kilometry a do jaké ceny.

Řekl bych, že pak by ti bylo odpovězeno lépe než takhle, když chceš napřed plnou, pak vlastně nechceš kůži... nemyslíš výbavou ESP apod., tak jak ti pak má někdo poradit? Křišťálovou kouli si ke čtení fóra nenosíme.

To byla jenom anketa.Jak na to budou lidi reagovat.A to byla otazka pro všechny lidi a nejenom pro tebe tak to by si musel vysvětlovat asi každému co je to PLNÁ VÝBAVA!!!!!!!!!!Protože asi každy od toho myslí něco jineho.NEURAŽ SE
Guest servisman
Odesláno

pokud bych já šel do novýho tak okolo roku 2004 a to je cena jiná :D Audi okolo 300 táců P406 je 200 tácu

[upravil dne 9/3/08 sarkomi]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

když ji miluješ-není co řešit,zdendo:super:potlesk:aut:D

A jak si na tom ty??????Nenapsal si mi odpověd?Do čeho by jsi šel ty?A děkuji za to že při mě stojíš:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

když ji miluješ-není co řešit,zdendo:super:potlesk:aut:D

A jak si na tom ty??????Nenapsal si mi odpověd?Do čeho by jsi šel ty?A děkuji za to že při mě stojíš:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

peugeotkovic je slečna nebo paní..........:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

paní.. :roker

Kouka ze v posledni dobe se nam v clubu objevuji nove tvare:) a prevazne neznesiho pohlavi:D jen tak dal:D at je na srazu na co koukat:). Jinak sorry za :xvul

Odesláno

paní.. :roker

Kouka ze v posledni dobe se nam v clubu objevuji nove tvare:) a prevazne neznesiho pohlavi:D jen tak dal:D at je na srazu na co koukat:). Jinak sorry za :xvul

Odesláno

Zdravím všechny,jen se chci zeptat?Raději by jste si koupily Audi A4 nebo znovu třeba novějšího Peugeota 406??????Vše by bylo v plné vybavě??????A nebo jakému autu by jste více duvěřovaly?:D

No tak u mě rozhodla cena. O Pažoutovy jsem nijak neuvažoval, ale prohlédnul jsem si pár piškotů a rozhodl jsem se pro 406. Kritéria byla na prostor a tohle auto mi ho dalo dostatečně v dobré cenové relaci - jak už tu někdo psal. Na řeči o mizernej francouzkejch autech nekoukej. Bratranec měl Passata a málem finanačně vykrvácel na opravách. Dneska se kazí všechno:roll

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Zdravím všechny,jen se chci zeptat?Raději by jste si koupily Audi A4 nebo znovu třeba novějšího Peugeota 406??????Vše by bylo v plné vybavě??????A nebo jakému autu by jste více duvěřovaly?:D

No tak u mě rozhodla cena. O Pažoutovy jsem nijak neuvažoval, ale prohlédnul jsem si pár piškotů a rozhodl jsem se pro 406. Kritéria byla na prostor a tohle auto mi ho dalo dostatečně v dobré cenové relaci - jak už tu někdo psal. Na řeči o mizernej francouzkejch autech nekoukej. Bratranec měl Passata a málem finanačně vykrvácel na opravách. Dneska se kazí všechno:roll

Jinak já osobne si priste kupuju 406 2.0 Hdi 80 kw. Je to proste muj sen tak si ho chci konecne splnit:)

Odesláno

trojku z Mnichova....nejlepe E46...

Do audiny bych nesel, uz jenom to ze motor je pred predni napravou, je to moc tezke na cumak a je podelne lozeny je mi velmi neprijemny fakt....

Odesláno

Určitě 406, A4 je malá, laciná mrdka, koza, co nedrží na silnici a ještě se krade, auto bez emocí.

Jasně pokud někdo jezdí sám s chce mermomocí TDI a dostane super cenu a rezignuje na fantazii, prosím....

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Určitě 406, A4 je malá, laciná mrdka, koza, co nedrží na silnici a ještě se krade, auto bez emocí.

Jasně pokud někdo jezdí sám s chce mermomocí TDI a dostane super cenu a rezignuje na fantazii, prosím....

:D:D:D :super:super

Odesláno

na srazík mě asi nedostanete ale tady se aspon\' něčemu přiučím.. s dovolením:aut Sem tam si člověk chce opravit něco i sám,jen neví jak na to,no:myslim

Proc te na srazik nedostanem:D, neboj my nekousem:D

Odesláno

To je tím, že s A4 občas jezdím a hrozně se divím, že se občas málem vymelu v zatáčce, kde to znám a A4 oproti jiným autům jaksi nedrží-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...