Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pořád nepobírám když píšeš mínus jestli myslíš -12 V, nebo jen že to mam uzemnit. Jelikož budu rozebírat i tunel tak, bych to uzemnil tam. prostě spojkovnice => +12V => sedačka => uzěmňovací šroub, chápu to tedy takle dobře?

Odesláno

munus je minus nevim jak ti to vysvetlit

toto co pišeš: prostě spojkovnice => +12V => sedačka => uzěmňovací šroub. tak mi to připada že chceš dat +12V na kostru?

dojed do brna a udělame to :D

[upravil dne 18.7.2010 čakom]

Odesláno

z brno jsem zrovna včera odjel :-D, ne myslim to takle od spojkovnice povedu kabel do žlutyho konektoru na sedačce na ten pin 1 u spolujezdce a u řidiče to dam na červenej kabel z toho bilyho konektoru. potom u spolujezdce na pin dva dam kabel a kam snim na ten uzemnovaci šroub? a u řidiče ty dopajeny kabely sem spojil a taky snim na uzemňovací šroub takle jsem to myslel

Odesláno

ano u spolujezdce 1 - plus, 2 - minus

u řidiče bych to udělal plus na ty dva draty co se tam dodělaji a na bile zapojnici pozice pin 4B bych dal minus

zapojil si to mimo auto na baterku a pak napřiklad pojezd dopředu/dozadu oranžova zapojnice pin 2A na bilou zapojnici na pin 2A. druhej drat oranžova zapojnice 2B na bilou zapojnici 2B. jen bych ty draty k sobe přiložil zkusil ovladač jestli když zmačknu pojezd dopředu jede sedačka dopředu. pokud by jela dozadu tak přepojit zapojnice oranžova 2A na zapoj. bilou 2B a druhej drat zapoj. oranžova 2B na zapoj. bilou 2A

tak jsem postupoval ja

[upravil dne 18.7.2010 čakom]

Odesláno

jo dobře tohle chápu, přesně takle to mam naplánovaný, ale jde mi o to jestli mínusem myslíš zem, jelikož my sme se učili že mínus a zem je něco jiného, jestli mínusem myslíš, že to mám napájet na zemnící šroub co je třeba v tunelu tak je mi vše jasné a zejtra ráno hned jdu na to.

Odesláno

ach jo tak nastal problém hned na začátku zapojil jsem kabely do pojistkovnice jak je na fotce, k jednomu jsem pripojil kabel a ke spolujezdcove sedacce, do zlutyho konektoru a druhej sem prilozil na kastli a nic se nedelo vyzkousel jsem oba dva kabely jako + a jako kostru jsem zkousel treba zavit pro sroub atd a nic, tak kde muzu byt chyba?

[upravil dne 19-7-10 Bendy_-]

Odesláno

jeden na ridice a jeden na spolujezce, proud sem ted meril, ale pouzil jsem jinou zem tak mozna sem to blbe zemnil.

edit: jěště jedna otázka k čemu je tenhle konektor? je dvoupinovej a v těch koženejch sedačkách ho nemam kde zapojit, když je vytažený tak mi blika na přístrojovce airbag.

[upravil dne 19-7-10 Bendy_-]

Odesláno

Odpoved se nabizi sama, je to od bocnich bagu ktere byly ve starych sedackach. Ted je otazka co s tim, jestli to premostit nejakym odporem a nebo jestli to pujde nejak vypnout pres diagnostiku...

Odesláno

zapojuje se to na ten konektor kde jsou ty draty v oranžově bužirce. je to od tech zamku na pasy. ty bych vyměnil za ty tvoje a pak to budes mit kam zapojit. na tech koženych sedačkach bude jinej konektor a proto to nemas kam zapojit.

Odesláno

aha, nejak nechapu co mam presne udelat?

takze mam vyndat sedacky a to jak se zacvakavaj pasy odendat a k tomu by mel vect kabel a ten vyndat a misto toho tam zapojit to moje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...