Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to neva v poho, myslim ze se tu najde nejaka dobra duse co mi to vyfoti.. jedna z poslednich otazek pro ty co o tom vedi, myslite ze to mas smysle ty kozene sedacky? jako predelat... a vubec tam dat, cetl sem ze prej je to super atd.. me to se to osobne liby, ale je to nazor cloveka, jestli bude stat ta prace za to...

Jinak predpokladam ze jsou vyhrivany.... ja myslim ze nemam... bude mozne to zprovoznit?

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Podle mě to smysl má, kůže je parádní záležitost. :mad:

čakom: a do 1.8 starýho ani novýho modelu se asi kůže nedávala co?

no nevim jestli do 1,8 se dělala kůže.

bude to asi tím co si zaplatil ten co kupoval auto.

Myslím že by bylo možný narazit na 1,8 s kůží.

[upravil dne 3.11.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Je pravda že za příplatek se dá pořídit prakticky cokoliv co nabízejí na různé modely. :)

Na druhou stranu, na 406 se koukám všude možně 5 let a ještě nikdy jsem 1.8 v kůži neviděl. Nejméně 2.0. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Je pravda že za příplatek se dá pořídit prakticky cokoliv co nabízejí na různé modely. :)

Na druhou stranu, na 406 se koukám všude možně 5 let a ještě nikdy jsem 1.8 v kůži neviděl. Nejméně 2.0. :myslim

Nevim nikdy jsem to nesledoval. co si tak pamatuju tak jsme kuži viděl možná ve všem ale v 1,8 a 1,6 ne.:myslim

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ericce

moc mne zaujalo todle.....

Tak tohle je bomba..... to máš na autě nebo to je stažený z netu ??

A ještě.... ty čočky budete dávat do stávajících parabol ?? mám taky možnost je sehnat,ale nevím jak je zabudovat,díky za info

[upravil dne 6/12/08 Burisek]

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Původně zaslal: mira.buchla

Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ??

můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta.

Odesláno

Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ??

můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta.

Pravda,můžeš použít i centrální motorek,ale většinou je ten motorek slabej a dveře zůstavají jen přiotevřený.Odskok se nechá sehnat za 300kč a pak máš klid:)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Pravda,můžeš použít i centrální motorek,ale většinou je ten motorek slabej a dveře zůstavají jen přiotevřený.Odskok se nechá sehnat za 300kč a pak máš klid:)

mě to funguje na motorek centrálu dobře;)

Odesláno

Původně zaslal: 309GT

mě to funguje na motorek centrálu dobře;)

A nemáš nějakej plánek jak na to ?? elektrice vůbec nerozumím,ale mít el.otvírání kufru,to vypadá a zní dost dobře..... eventuelně nějakou podrobnější radu,díky

Odesláno

A nemáš nějakej plánek jak na to ?? elektrice vůbec nerozumím,ale mít el.otvírání kufru,to vypadá a zní dost dobře..... eventuelně nějakou podrobnější radu,díky

něco je tady

jinak stačí přidělat motorek natahnout dva dráty jeden někde vzadu napojit na kostru. + táhnout do předu k palubovce dat tam spinač a napojit +

• O 2 měsíce později...
Guest Lukas4469
Odesláno

jo jsou z coupe, a to auto vypadá fakt strašně :blicismajlik a už je z něj jen 4místný

Odesláno
Původně zaslal: Lukas4469

jo jsou z coupe, a to auto vypadá fakt strašně :blicismajlik a už je z něj jen 4místný

by mě zajimalo jak to tam narval:myslim

Guest Lukas4469
Odesláno

ty přední vypadaj že by mohli být i stejný, ale ty zadní jak jsou jen pro 2 nevim nevim :myslim

Odesláno

Ono to bude široký asi dost podobně, akorát má Coupé zadní sedáky výrazněji tvarovaný, proto jen pro dva lidi. A sklopný jsou taky. Komplet stejný úchyty už by byla docela haluz, ale ani tomu bych se nedivil :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...