Přema Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Bohužel já foto nemám bo už 406 nemám...... Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 to neva v poho, myslim ze se tu najde nejaka dobra duse co mi to vyfoti.. jedna z poslednich otazek pro ty co o tom vedi, myslite ze to mas smysle ty kozene sedacky? jako predelat... a vubec tam dat, cetl sem ze prej je to super atd.. me to se to osobne liby, ale je to nazor cloveka, jestli bude stat ta prace za to... Jinak predpokladam ze jsou vyhrivany.... ja myslim ze nemam... bude mozne to zprovoznit? Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Podle mě to smysl má, kůže je parádní záležitost. čakom: a do 1.8 starýho ani novýho modelu se asi kůže nedávala co? Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Podle mě to smysl má, kůže je parádní záležitost. čakom: a do 1.8 starýho ani novýho modelu se asi kůže nedávala co? no nevim jestli do 1,8 se dělala kůže. bude to asi tím co si zaplatil ten co kupoval auto. Myslím že by bylo možný narazit na 1,8 s kůží. [upravil dne 3.11.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: čakom no nevim jestli do 1,8 se dělala kůže. bude to asi tím co si zaplatil ten co kupoval auto. Myslím že by bylo možný narazit na 1,8 s kůží. Je pravda že za příplatek se dá pořídit prakticky cokoliv co nabízejí na různé modely. Na druhou stranu, na 406 se koukám všude možně 5 let a ještě nikdy jsem 1.8 v kůži neviděl. Nejméně 2.0. Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom no nevim jestli do 1,8 se dělala kůže. bude to asi tím co si zaplatil ten co kupoval auto. Myslím že by bylo možný narazit na 1,8 s kůží. Je pravda že za příplatek se dá pořídit prakticky cokoliv co nabízejí na různé modely. Na druhou stranu, na 406 se koukám všude možně 5 let a ještě nikdy jsem 1.8 v kůži neviděl. Nejméně 2.0. Nevim nikdy jsem to nesledoval. co si tak pamatuju tak jsme kuži viděl možná ve všem ale v 1,8 a 1,6 ne. Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 BoneDaddy: něco jsem našel ale foto tam není http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6754558 Citovat
Burisek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: mira.buchla Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ?? Citovat
Burisek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Ericce moc mne zaujalo todle..... Tak tohle je bomba..... to máš na autě nebo to je stažený z netu ?? A ještě.... ty čočky budete dávat do stávajících parabol ?? mám taky možnost je sehnat,ale nevím jak je zabudovat,díky za info [upravil dne 6/12/08 Burisek] Citovat
čakom Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: mira.buchla Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ?? můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta. Citovat
309GT Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: mira.buchla Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ?? můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta. Pravda,můžeš použít i centrální motorek,ale většinou je ten motorek slabej a dveře zůstavají jen přiotevřený.Odskok se nechá sehnat za 300kč a pak máš klid:) Citovat
čakom Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: mira.buchla Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ?? můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta. Pravda,můžeš použít i centrální motorek,ale většinou je ten motorek slabej a dveře zůstavají jen přiotevřený.Odskok se nechá sehnat za 300kč a pak máš klid:) mě to funguje na motorek centrálu dobře;) Citovat
Burisek Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: mira.buchla Moc moc hezký,mě se líbí ten kufr..... , taky bych to rád tak vyřešil jako ty,jak otevíráš kufr ?? můžeš použít motorek z centrálu kterej napojíš na táhlo od zámku. a vypínač si natáhneš do auta. Pravda,můžeš použít i centrální motorek,ale většinou je ten motorek slabej a dveře zůstavají jen přiotevřený.Odskok se nechá sehnat za 300kč a pak máš klid:) mě to funguje na motorek centrálu dobře;) A nemáš nějakej plánek jak na to ?? elektrice vůbec nerozumím,ale mít el.otvírání kufru,to vypadá a zní dost dobře..... eventuelně nějakou podrobnější radu,díky Citovat
čakom Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Burisek A nemáš nějakej plánek jak na to ?? elektrice vůbec nerozumím,ale mít el.otvírání kufru,to vypadá a zní dost dobře..... eventuelně nějakou podrobnější radu,díky něco je tady jinak stačí přidělat motorek natahnout dva dráty jeden někde vzadu napojit na kostru. + táhnout do předu k palubovce dat tam spinač a napojit + Citovat
čakom Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 sem tak brouzdal po netu a narazil jsem na 406 break v kuži a řekl bych že jsou ty sedačky z 406 couce:myslim vice fotek http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6919580 Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 jo jsou z coupe, a to auto vypadá fakt strašně a už je z něj jen 4místný Citovat
čakom Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Lukas4469 jo jsou z coupe, a to auto vypadá fakt strašně a už je z něj jen 4místný by mě zajimalo jak to tam narval:myslim Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 ty přední vypadaj že by mohli být i stejný, ale ty zadní jak jsou jen pro 2 nevim nevim Citovat
MirasCC Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ono to bude široký asi dost podobně, akorát má Coupé zadní sedáky výrazněji tvarovaný, proto jen pro dva lidi. A sklopný jsou taky. Komplet stejný úchyty už by byla docela haluz, ale ani tomu bych se nedivil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.