Jamesz Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Jak zjistit aktuální verzi ŘJ? a jaká je poslední verze pro 1,8-85KW. Mám takový dojem, že si čidla žijí vlastním životem. Děkuji za reakce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Původně zaslal: J@mezs Jak zjistit aktuální verzi ŘJ? a jaká je poslední verze pro 1,8-85KW. Mám takový dojem, že si čidla žijí vlastním životem. Děkuji za reakce. Tady nemohu napsat nic jiného než navštívit autorizovaný servis a aktualní verzi softwaru zjistit díky diagnostice a popřípadě nechat z aktualizovat ŘJ. Přeji příjemný den a jsem s pozdravem Trávniček Petr skladník Peugeot DOMANSKÝ, spol. s r.o. koncesionář PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542 Internet: www.domansky.cz E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55 Citovat
Jamesz Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Známí automechanik diagnostiku má, je u nás ve městě. Verze SW má jistě nějaké označení, tak jsem chtěl vědět jaká je poslední verze. Mohl bych si ji nechat na číst a porovnat. Do nejbližšího PS bych musel jet cca 30 KM a na to nemám čas, na víc jsme s nimi nebyl nikdy moc spokojen. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: J@mezs Známí automechanik diagnostiku má, je u nás ve městě. Verze SW má jistě nějaké označení, tak jsem chtěl vědět jaká je poslední verze. Mohl bych si ji nechat na číst a porovnat. Do nejbližšího PS bych musel jet cca 30 KM a na to nemám čas, na víc jsme s nimi nebyl nikdy moc spokojen. Auto je již po záruční době? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: J@mezs Ano Pak tuto akci diagnostiku budete muset hradit ,ale pokud jak říkáte si čidla jedou podle sveho , nic jiného vám než navštívit diagnostika nezbyde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.