Thaosk Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Nevem ako vy chalany ale mne sa velmi nelubi ta predna kapota Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 tw oranžové..celé auto je hnusné:D:D:D:D bohužel já se narodil pro upravy vlk v rouše beránčím:roker:roker mám rád proste tenhle styl.... http://peugeotforum.be/viewtopic.php?f=3&t=24 ale blodyho auto je zvlastní..neco se mi líbí neco ne..nejvic se mi nelibí to krídlo a prahy..zbytek bych skousnul...je je skoda ze to auto má nejhnusnejsí zelenou co Peugeot vyráběl:D:D:D:D Citovat
Cliwe Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Nie som si uplne isty,ale takto to dopadlo vo Francuzskej scene: 1.miesto: 2.miesto: 3.miesto: Druhé místo: HNUS!!! Takhe zmršit tak pěkný auto Citovat
Creams Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Tomu se říká TUZING .... nevím tady v tomto tématu jdou nějak všechny auta mimo mě Citovat
Brian Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 čím víc plastů tím víc TUNING:D ale tak každej má jinej vkus! Citovat
dusko201 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 za mne ma tvoj zabakk:super:super a tie keci od ostanych si nevsimaj hlavne ze sa to tebe lubii:super Citovat
309GT Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 za keci od ostanych si nevsimaj hlavne ze sa to tebe lubii:superPřesně tak!Navíc porovnávat českou a slovenskou scénu je blbost,všude prostě frčí něco jiného Citovat
Bloodeye Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Zdarec tak presiel som si tvoju masinku a hrozne krasne namakane auticko...Musim uznat driny na tom bolo a to sa ceny.Vsimol som si ze mas aj fotecku s mojim autickom videl som vsetky tie komentare ktore su ake su ale tak podla mojho nazoru si vystihol auto ktore je fakt pastva pre oci.Urcite pokracuj v tom dalej a dockas sa slavy Predny bump je uplne namakany sam som rozmyslal ze dam nieco take ako mas ty ale radsej neriskujem vyprask pre peugeot oblich tvarov je vhodny naraznik ako si dal ty nech trosku znenx ten vizor auta... este raz UZASNA PRACICKA Cau chlape, diki za pochvalu, az teraz som si vsimol, ze si mi ozivil vlakno Aj ked ma uz sem velmi nebavi pisat, tak na zabakovi stale pracujem a pripravujem kopu noviniek na sezonu 2011 Prikladam nejake fotky este z minulej sezony: Novy diodovy blinker 17ky disky mi na kopcoch šúchali, tak som si zohnal sportove tlmice KONI. Boli sice pouzivane, ale mali by vraj vydrzat nejakych 100 000km... Nastavil som tuhost na max a uz ziadne hompalanie Nasadene tlmice... po vymene kotucov ma stale sere hrdza na hranach nabojov kolies... pojde to do laku A nalakoval som brzdy Momentalne prechadza auto rekonstrukciou- prelakovany naraznik a prahy-konecne nevidno prechody medzi karoseriou, prelakovane plasty, sedacky vonku... Citovat
winco Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 no to by si mal sem psat častejšie nech sa dozvime ako pokračuješ...a ne že ťa to tu nebavi Citovat
Bloodeye Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Niekedy ma sem bavilo pisat kazdy detail, ale uz som z toho nejako vyrastol A ani neni moc casu, mesiac som zavrety v garazi, stale nachadzam nieco, co treba opravit... To hlavné sa ukaze na zrazoch, planujem aj do Ciech Citovat
Thaosk Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Bloodeye a neprides na tuning zraz do Svidníka??? Citovat
Bloodeye Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Chlape, blizsi zraz nemas? To mam dost od ruky a su tam aj slabe kategorie- resp. skoro ziadne... Sere ma, ze uz nikde v ČSFR neni Peugeot scena... vsade francuzska, niekde dokonca spajaju francuzsku a taliansku Citovat
Thaosk Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 vidis musime si spravit peugeot zraz Citovat
Bloodeye Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Alebo pojdeme pozriet do Nemecka [upravil dne 30.5.2011 10:11 Bloodeye] Citovat
winco Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 a na neakom klubaku sa ukažeš??? či na klubaku vobec, nič??? Citovat
Buback Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 kua ti zavidim ten predni naraznik a masku!! Sem nejak uchylnej na predky audi ci nissan a moc rad bych to soupnul aji na moji 206ku. Ale bohuzel se to dela jen na CCko Kazdopadne hodne zdaru Citovat
Cinicman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 A v čom je prosím ťa predok na CCčku a na klasickom hatchi alebo SWčku iný ??? Citovat
Rejty Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Chlape, blizsi zraz nemas? To mam dost od ruky a su tam aj slabe kategorie- resp. skoro ziadne... Sere ma, ze uz nikde v ČSFR neni Peugeot scena... vsade francuzska, niekde dokonca spajaju francuzsku a taliansku protože neni tolik pežotů....všichni sme zavřetí v garáži a pracujem:D asi ako ja:D jen pockaj az dodelame ty auta hnedka budeme mět svoju kategoríu:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.