Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tw oranžové..celé auto je hnusné:D:D:D:D:D

bohužel já se narodil pro upravy vlk v rouše beránčím:roker:roker

mám rád proste tenhle styl....

http://peugeotforum.be/viewtopic.php?f=3&t=24

ale blodyho auto je zvlastní..neco se mi líbí neco ne..nejvic se mi nelibí to krídlo a prahy..zbytek bych skousnul...je je skoda ze to auto má nejhnusnejsí zelenou co Peugeot vyráběl:D:D:D:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Nie som si uplne isty,ale takto to dopadlo vo Francuzskej scene:

1.miesto:

xdsc01669.jpg

2.miesto:

xdsc01659.jpg

3.miesto:

20867408614132189238113.jpg

Druhé místo: HNUS!!! Takhe zmršit tak pěkný auto :bojim

Odesláno
za keci od ostanych si nevsimaj hlavne ze sa to tebe lubii:super
Přesně tak!Navíc porovnávat českou a slovenskou scénu je blbost,všude prostě frčí něco jiného :papa
  • O 5 týdnů později...
Odesláno
:papa Zdarec tak presiel som si tvoju masinku a hrozne krasne namakane auticko...Musim uznat driny na tom bolo a to sa ceny.Vsimol som si ze mas aj fotecku s mojim autickom :D videl som vsetky tie komentare ktore su ake su ale tak podla mojho nazoru si vystihol auto ktore je fakt pastva pre oci.Urcite pokracuj v tom dalej a dockas sa slavy ;) Predny bump je uplne namakany sam som rozmyslal ze dam nieco take ako mas ty ale radsej neriskujem vyprask :D pre peugeot oblich tvarov je vhodny naraznik ako si dal ty nech trosku znenx ten vizor auta... este raz UZASNA PRACICKA :aut

Cau chlape, diki za pochvalu, az teraz som si vsimol, ze si mi ozivil vlakno ;)

Aj ked ma uz sem velmi nebavi pisat, tak na zabakovi stale pracujem a pripravujem kopu noviniek na sezonu 2011 :roker

Prikladam nejake fotky este z minulej sezony:

Novy diodovy blinker

109906225b92d412757a53716676f77dbce5f5fb.jpg

17ky disky mi na kopcoch šúchali, tak som si zohnal sportove tlmice KONI. Boli sice pouzivane, ale mali by vraj vydrzat nejakych 100 000km... Nastavil som tuhost na max a uz ziadne hompalanie

109907301dd0daa46ddbd383b4cad5ed1a87dc92.jpg

Nasadene tlmice... po vymene kotucov ma stale sere hrdza na hranach nabojov kolies... pojde to do laku

10990751bb99abf54c84d637ae4fa1e807f49460.jpg

A nalakoval som brzdy

109908297cbbd8d7626a8407c60a86600b23f5c4.jpg

Momentalne prechadza auto rekonstrukciou- prelakovany naraznik a prahy-konecne nevidno prechody medzi karoseriou, prelakovane plasty, sedacky vonku...

Odesláno

Niekedy ma sem bavilo pisat kazdy detail, ale uz som z toho nejako vyrastol :) A ani neni moc casu, mesiac som zavrety v garazi, stale nachadzam nieco, co treba opravit... To hlavné sa ukaze na zrazoch, planujem aj do Ciech

Odesláno

Chlape, blizsi zraz nemas? :D To mam dost od ruky a su tam aj slabe kategorie- resp. skoro ziadne... Sere ma, ze uz nikde v ČSFR neni Peugeot scena... vsade francuzska, niekde dokonca spajaju francuzsku a taliansku :roll

Odesláno

kua ti zavidim ten predni naraznik a masku!! Sem nejak uchylnej na predky audi ci nissan a moc rad bych to soupnul aji na moji 206ku. Ale bohuzel se to dela jen na CCko :(

Kazdopadne hodne zdaru ;)

Odesláno
Chlape, blizsi zraz nemas? :D To mam dost od ruky a su tam aj slabe kategorie- resp. skoro ziadne... Sere ma, ze uz nikde v ČSFR neni Peugeot scena... vsade francuzska, niekde dokonca spajaju francuzsku a taliansku :roll

protože neni tolik pežotů....všichni sme zavřetí v garáži a pracujem:D asi ako ja:D jen pockaj az dodelame ty auta hnedka budeme mět svoju kategoríu:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...