Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim jak ji pojmenujem :D ja budu mechanik cez elektroniku:D a čo ja viem čo vešetko:D aj lakirnikom možme byť:D nechci se chvastať ani nič ale ja som na ICQ daval rady bloodeye rady ako lakovať plasty:D

Odesláno

Ano,vdaka patri aj Wincovi,ten mi dost poradil. Ale podla neho to vydrzi aj pri 50 stupnoch v lete,takze pripadne reklamacie smerujem jemu :D

Pyropasy som zohnal jedine za 220Eur :( Je to vela,ale su nove a original na CC... Uspokojujem sa tym,ze nove v Peugeot stoja 400,-...

Blikajuca airbag kontrolka po roku konecne zhasneeeeeeeeeeee :D:D:D:D:D:D

Ak sa dovtedy nevybije ziarovka kontrolky :D

[upravil dne 13.12.2009 Bloodeye]

Odesláno

RBQW:mrk:D.... no 50°C je pekne, ale palubka a plasty interieru vedia mat aj okolo 80°C:P ... ale zas bez strechy je to mozno ine:cool:

Odesláno

tak ja som nemal nič rači písať:D a inak mne ten moj lak na pristrojovke vydržal cele leto v bez problemov ale ty máš iny ako ja ale tam neni velky rozdiel malo by to vydržať

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: marisw

po prezreti tychto 13 stranok musim smutne skonštatovať, že podla mojho skromneho nazoru je to strasny TUZING. :bojimsorry :blicismajlik

Tuzink-to je moje. A toto su moje vzory:

43252425.jpg

41721995.jpg

17800750.jpg

43909886.jpg

[upravil dne 25.2.2010 Bloodeye]

Odesláno

Lakovanie posledných plastov:

Pred:

22022010145.jpg

Po:

23022010148.jpg

Zadná čast interiéru dokončená + nerezové ochranné oblúky:

Séria:

pred206ccj.jpg

Nalakované zadné plasty so seriovými ochrannými oblúkmi:

23022010149.jpg

S nerezovými oblúkmi:

23022010156.jpg

Pred:

pred206ccc.jpg

Po:

23022010157.jpg

Final:

23022010155.jpg

Odesláno

Pri prohlizeni vlakna jsem tak premyslel co vlastne vede tuzery (nemyslim to ve zlem) k uprave aut aby se odlisovalo pouzitim masove vyrabenych dilu? Nevede to k tomu samemu vysledku? Zapadnout do davu ovsem misto do davu neupravenych aut do davu upravenych? :myslim

Jsou upravy ktere me opravdu se zajmem prekvapi svym napadem.. provedenim nejlepe i funkcnim ale ke vsemu je treba dojit asi nejlepe vlastni cestou :super

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Pri prohlizeni vlakna jsem tak premyslel co vlastne vede tuzery (nemyslim to ve zlem) k uprave aut aby se odlisovalo pouzitim masove vyrabenych dilu? Nevede to k tomu samemu vysledku? Zapadnout do davu ovsem misto do davu neupravenych aut do davu upravenych? :myslim

Jsou upravy ktere me opravdu se zajmem prekvapi svym napadem.. provedenim nejlepe i funkcnim ale ke vsemu je treba dojit asi nejlepe vlastni cestou :super

Neviem,skus zajst na nejaky zraz a spytat sa vsetkych lestenkarov,preco to robia :myslim

A prosim ta,nemyl si tuzing a styling

Odesláno

Zacal jsem u Tebe.. Ty to delas proto aby ses odlisil alespon to tak casto vyznelo z reakci typu \"Kolega s rovnakymi prahmi na Honde :bacha\" .. \"Stare prahy som dal prec,uz ich mal skoro kazdy...Tak som sa porozhliadol po niecom originalnejsom a tucnejsom :cool:\" a zaroven tu je spousta fotek uprav ktere kopirujes tak tomu jen moc nerozumim :D A sry za ten tuzing a styling.. casto mi to spliva bohuzel :(

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Zacal jsem u Tebe.. Ty to delas proto aby ses odlisil alespon to tak casto vyznelo z reakci typu \"Kolega s rovnakymi prahmi na Honde :bacha\" .. \"Stare prahy som dal prec,uz ich mal skoro kazdy...Tak som sa porozhliadol po niecom originalnejsom a tucnejsom :cool:\" a zaroven tu je spousta fotek uprav ktere kopirujes tak tomu jen moc nerozumim :D A sry za ten tuzing a styling.. casto mi to spliva bohuzel :(

Že to ma kolega na Honde mi nevadí,to bol žart.

No ja si myslim,ze styling je o tom sa odlišovať od sérioviek ale nie za každú cenu-iba ak sa nám to páči príp.to má aj úspech. Samozrejme treba aj určitú originalitu. Keď som videl na zrazoch tie kúsky, inšpirovalo ma to, aby som siahol po niečom väčšiom než len podnárazníky a polovičné prahy,ktoré sa mi časom prestali páčiť ale nie preto, źe ich má každý ale preto, že som sa s prvými poponáhlal a našiel krajšie.

Fotky ďaľších 206cc zo sveta, ktorí majú rovnaký nárazník a napr.ziskali pohare som sem dal preto,aby niektorí členovia,ktorí písali,že s tým nemám šancu na úspech videli,že nie je všetko o jednom vkuse a názore :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...