Bloodeye Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Neboj, Rejty neni taka urážlivka Citovat
čakom Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 koukam že tam nebylo moc aut nějak pořad nemužu přijit na chut slovenskýmu stylu uprav jediny auto co se mi tam na tech fotkach libi je MB1000 Citovat
Bloodeye Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Cakom- no ta bordova Honda je z Ciech a vyhral snad 5 poharov. Aut tam bolo dost,fotil som len niektore Citovat
čakom Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 neříkam žes fotil vše ale když se kouknu do pozadi fotek tak je tam docela prazdno. Citovat
Bloodeye Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Tak vies,ten zraz bol na futbalovom stadione a tie byvaju velke Citovat
MCabman Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 na tomto zraze som mal byť aj ja ale nakoniec som nešiel lebo som bol po krutej opici Citovat
Rejty Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 nejhezci to MBčko z kolama z korvety! Citovat
pipistrel Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 akoze nechcem nikoho urazit ale ta oranzova 206 patri do nevkusu. Citovat
MCabman Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Rejty nejhezci to MBčko z kolama z korvety!!!! tomu ver !!! Citovat
NAVY1 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 sa ti tie poháre začínajú nejak kotiť a že tuzing, čo? Citovat
winco Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 a to ešte dočkaj do trenčina, tam dostane dalši Citovat
MCabman Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 do Trenčína idem aj ja ... dúfam že sa aj mne ujde nejaký ten pohár ... aspoň kofoly Citovat
NAVY1 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: MCabman do Trenčína idem aj ja ... dúfam že sa aj mne ujde nejaký ten pohár ... aspoň kofoly aspon malé pivo, za snahu aj tá sa občas cení... Citovat
MCabman Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 Původně zaslal: MCabman do Trenčína idem aj ja ... dúfam že sa aj mne ujde nejaký ten pohár ... aspoň kofoly aspon malé pivo, za snahu aj tá sa občas cení... pivo nepijem ale kofolu si dám ak mi dajú Citovat
309GT Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Původně zaslal: Bloodeye Původně zaslal: 309GT Gratuluju;) Jinak vím že ta stříbrná koženka vypadá real jinak než na fotce,kdo to nikdy neviděl,nevěří.Mě se to líbí,ale chce to....(víš sám:D:D:D) a co ty si tu kozenku videl nazivo? co to chce neviem,co si myslel,ale na aute sa uz toho vela nezmeni. teraz riesim problem aby nesuchali moje 17ky na hupackach Ve tvém autě ne,ale jedna holčina jí má v Puntu;) Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Zdarec tak presiel som si tvoju masinku a hrozne krasne namakane auticko...Musim uznat driny na tom bolo a to sa ceny.Vsimol som si ze mas aj fotecku s mojim autickom videl som vsetky tie komentare ktore su ake su ale tak podla mojho nazoru si vystihol auto ktore je fakt pastva pre oci.Urcite pokracuj v tom dalej a dockas sa slavy Predny bump je uplne namakany sam som rozmyslal ze dam nieco take ako mas ty ale radsej neriskujem vyprask pre peugeot oblich tvarov je vhodny naraznik ako si dal ty nech trosku znenx ten vizor auta... este raz UZASNA PRACICKA Citovat
Kvasky Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 koukam že tam nebylo moc aut nějak pořad nemužu přijit na chut slovenskýmu stylu uprav jediny auto co se mi tam na tech fotkach libi je MB1000 Čakome úplně s tebou souhlasím. Co se týká MBčka tak to pochází z ČR... Co si pamatuju tak jezdilo s modrým Fávem (Dave) a oranžovou Feldou... Ale už je to nějakej rok z5 Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 thaosk........mne to hlava nebere:o:o:o:o:o:o:o:o:o tepr ted sem si všiml te oranžové 206tky...pecka nejlepší uprava..měnim styl du do tohohle prodavam auto kupim tohle jak se jmenuje majitel??????:D:D Citovat
winco Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Rejty ja to od teba kupim alebo vymenim za moje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.