Bohouš Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: Pata ze tys to Tecko koupil jen kvuli tem kolum? :D:D Kdepak, při koupi to bylo na plechách. ALU jsem sháněl po celé Evropě až jsem natrefil na jednoho člena co přebývá poblíž Českého Těšína a tak nějak jsme se domluvili :mrk Citovat
Hanys55 Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 mám dotaz, zajímalo by mě kolikátky se tam nejvíc vlezou ??? jo a ještě jaké je správné ET ??? [upravil dne 19.2.2008 Hanys55] Citovat
jarajarda Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: Pata ze tys to Tecko koupil jen kvuli tem kolum? :D:D Kdepak, při koupi to bylo na plechách. ALU jsem sháněl po celé Evropě až jsem natrefil na jednoho člena co přebývá poblíž Českého Těšína a tak nějak jsme se domluvili :mrk Originál je originál a sedí tomu nejlíp:) Koukal jsem na to a kdybych musel volit z těch neorigo, tak něco takového..: Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: jarajarda Originál je originál a sedí tomu nejlíp:) Koukal jsem na to a kdybych musel volit z těch neorigo, tak něco takového..: Tyhle taky nejsou k zahození. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.