Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam v technicaku 16 ky 195x45 , a na aute mam 16ky 215x40 , ale da sa aj todopisat, ale neriesim to, nemal som s tym este problem. Dnes som nahodil Denso iridium sviecky, malo by to ist lepsie, a vyzera ze aj ide, spravim dake videjko ked bude cas ;) Seriovka ide po poznanie pomalsie, a myslim ze aj ta uplne staci,

Odesláno

ja som skusal ako tachac do 220 mam iba :mad: , ale islo asi tak centimeter za, pocitam tych 230km, viac ani bohovi, ale daval som teraz sviecky iridiove aj som menil filtre, tak dakedy skusim cez leto ci cosi nepojde podalej este, z kopceka neviem ale to by snad este slo viac. mam 215 ky gumy, co je dost, skusim zohnat dake 185 alebo 195 , ako by to potom slo, uvidim.

Skoda ze nemas troska lepsi mobil, to videjko je trosku rozmazane

inak to rc ti zavidim, velmi pekny kus

Odesláno

rc samozrejme, ale je naozaj drahe este.

S16 alebo GTI, ja mam GTI, tak doporucujem Gti :roker , ale v tom neni skoro ziadny rozdiel, akurat mam vo farbe vsetko, cierna perlet spetne zrkadla, to s16 nema, inak asi nic take zmena tam neni, no a mam emblem z boku Gti , s16 ka tam ma asi s16 , ale predsa gti vyzera lepsie :) , hlavne sa pozri na stav vozidla, to je najdolezitejsie, lebo na tychto silenjsich verziach vedia ludia dost rychlo jazdit, tak auto moze mat uz svoje za sebou.

Su to dobre motory ... moj nazor

Odesláno

ja som kupil take, ze to tak vyzralo, ani skrabanec, ako nove. Hlavne nech nie je burane!! pobehaj s nim po nerovnej ceste, loziska, tlmice, skus motor ako taha, co ja viem, hned ako sadnes podla mna uvidis ci sa o to auto niekto staral alebo to mal len na jazdenie na plny plyn

Odesláno

denoo a ako je to s tahom motora zabera od spodu?cca 2500ot?alebo vyssie?bo coupe bralo tak od 3000ot hore a predstavujem si ze 206 je hodne lahsia tak by to malo zaberat resp. tahat lepsie a ako sa sprava v zakrutach?je to stabylne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...