vendelinek Odesláno 22. únor 2008 Autor Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: piloun Původně zaslal: Peca.Dvorak Ahoj Vendi, měl jsem úplně stejnej problém.Musíš si vyrobit dva plíšky, šířka asi centimetr a konce asi dva mm zahnout kolmo nahoru. Opatrně nasuň pod rádio a asi dva cm hluboko je zahákni za rádio a vytáhni. To že nejde podsvětlení a display, tak to je příčina že je utrženej kontakt od konektoru čelního panelu. Utrhne se jak páčíš rádio ven. Chce to jen rozdělat a znovu přiletovat a pojede to. Měl jsem to samé. Tak hodně štěstí. Čau Peca To podsvícení mi přestalo fungovat mnohem dříve, než jsem se pokoušel rádio vyndat. Náhodou fotky toho utrženýho kontaktu nemáš!!??? Abych věděl kde začít hledat po příčině kdyby se mi ho zadařilo vyndat. Případně kdyby někdo měl zkušenosti s výměnou žárovek pod tlačítkama, sem s návodem (tedy pokud to nevyžaduje hodinářskou práci). I když, abych řekl pravdu, mě spíše trápí to pískání při příjmu jakékoli stanice. Nejdřív mi nešel displej,no a když sem se snažil rádio vyndat,tak přestalo jít podsvcení Citovat
vendelinek Odesláno 22. únor 2008 Autor Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: piloun Zdarec P. Tak ahoj bratře,už sem si myslel,že ste se odstěhovali někam do teplejch krajin,dlouho si se neozval a díky ,uklidnil si mě ,že v tom nejsem sám :potlesk:papa:papa Do teplejch krajin ne, ale vůbec by mi to nevadilo. Jen jsem měl teď menší změny v práci, tak jsem trošku vůbec nic nestíhal. Sám v tom nejsi, radio už mě zlobí celkem dlouho. Dám ti vědět, jak jsem dopadl, zda se mi ho zadaří vyndat. Čágo PS: Pája se Standou :super:super Koukali jsme na fotky, bomba máš něco na U2U Citovat
piloun Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal máš něco na U2U ???????????????? Citovat
vendelinek Odesláno 22. únor 2008 Autor Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal máš něco na U2U ???????????????? teď už jo,špatně sem to zmáčk Citovat
piloun Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Tak jsem ho včera vyndal. Ale docela mě potrápila ta rada s ohnutýma plíškama - NIC NEOHÝBEJ!!! Vem si dva plíšky stejně široké jako ty otvory, silné 1,3mm a musíš je strčit mezi ty plechové zámky a rádio (viz foto). Potom, jelikož tam dosti drželo, jsem ho musel trochu silou vytáhnout za kazet. mechaniku. Dostat se pak k diodám už jde dobře. Vyšroubuješ 4 šrouby co jsou po straně a pak 5 šroubků na desce. Bohužel se mi ale napodařilo zjistit proč mi zlobí ten příjem. Jinak celý ten přední panel vyšroubuješ, aniž bys musel odpojit rádio od baterky. Tudíž nemusíš řešit kód. Citovat
vendelinek Odesláno 25. únor 2008 Autor Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: piloun DTTO Tak to teda koukám,rozpitvals to dosti slušně,díky za názorný vysvětlení a ukázky,já sem teď docela slušně nachcípanej a tak to musim prozatim odložit,a tak prozatim díky,dám ti zase U2U Citovat
vendelinek Odesláno 25. únor 2008 Autor Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: piloun DTTO Tak to teda koukám,rozpitvals to dosti slušně,díky za názorný vysvětlení a ukázky,já sem teď docela slušně nachcípanej a tak to musim prozatim odložit,a tak prozatim díky,dám ti zase U2U [upravil dne 25.2.2008 vendi.stejskal] Citovat
Peca.Dvorak Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Za ty ohnutý plíšky se omlouvám, zjistil jsem z tvých obrázků že jsem tam neměl origoš plechový rámeček se zámkama, ale nějakej jinej bez zámků, tudiž jsem to vytáhl těma háčkama. Bylo tam asi jen vsunutý, ale dost na pevno. No atu závadu jsem měl (na tom posledním obrázku) na tom větším konektoru, byl tam ulomenej jeden kontakt, kterej jsem znovu přeletoval a bylo to. Peca Citovat
piloun Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: noradek Nechceš origo radio na ND? Ani snad ne, dík za nabídku. Když už bych to měnil, dal bych tam něco na CD. [upravil dne 26.2.2008 piloun] Citovat
piloun Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: Peca.Dvorak Za ty ohnutý plíšky se omlouvám, .... Peca V poho... Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2008 Autor Odesláno 1. březen 2008 Tak se mi to konečně dneska povedlo s pomocí syna \"\"vyrvat\"\"z palubky,ne jenon plíšky ,ale 4ruce sme k tomu potřebovali,to tam bylo snad přivařený,a málem sem přitom přišel o ukazováček,když sem ho narval do otvoru na kazety.No a teď teprv začne chirurgická oprava,zjistili sme ,že sou utržený od spojů ty zasouvací konektory a proto to nende ,tady sou označený bílym kroužkem,tak na to pudu asi hned teď,hlavně aby to pak aspoň hralo jako doteďka Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2008 Autor Odesláno 2. březen 2008 Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.