noradek Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Jak už jsem psal měl bych tu radio na ND.jestli chceš. Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2008 Autor Odesláno 2. březen 2008 Původně zaslal: noradek Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Jak už jsem psal měl bych tu radio na ND.jestli chceš. Díky,na náhr.díly nechci,ale něco co bych tam dal ,zapojil a aby hralo,svítilo a ovládalo se pod volantem,ale jinak díky Citovat
noradek Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: noradek Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Jak už jsem psal měl bych tu radio na ND.jestli chceš. Díky,na náhr.díly nechci,ale něco co bych tam dal ,zapojil a aby hralo,svítilo a ovládalo se pod volantem,ale jinak díky No mohl by jsi ze dvou spasovat jedno. Citovat
noradek Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Nebo tady http://www.aukro.cz/item320601370_autoradio_peugeot_306.html Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2008 Autor Odesláno 2. březen 2008 Tak už to zase blbne ne a ne něco napsat a poslat.Tak jo,díky kecko,zkoušim se zaregistrovat jestli se to povede tak to beru,pak dám vědít jak to dopadlo Citovat
piloun Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Vendi ty řádíš. Dej vědět, jak jsi dopadnul. Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2008 Autor Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Vendi ty řádíš. Dej vědět, jak jsi dopadnul. Tak čágo,no a jak si dopad ty?Tobě to už chodí?Co si stim měl? Citovat
wanildap Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Ahoj. som tu novy a to zrejme preto lebo som si kupil tiez piskota 306ku. mam problem tiez s radiom a to taky ze ked ho zapnem tak na display svietia iba 4 vodorovne ciarky. predpokladam ze si pyta kod (a ak nie tak ma opravte) aj ho viem ale neviem ako ho tam zadat lebo ziadne tlacitko nereaguje. Ak niekto vie tak poradte za radu vopred dakujem. Citovat
piloun Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Vendi ty řádíš. Dej vědět, jak jsi dopadnul. Tak čágo,no a jak si dopad ty?Tobě to už chodí?Co si stim měl? No špatný, ten můj hlavní problém - špatný příjem, pískání - jsem nevyřešil. Žádnou vnější vadu jsem nenašel a dovnitř do radia se pouštět nebudu, to bych ho mohl rovnou vyhodit. Takže :( Citovat
vendelinek Odesláno 4. březen 2008 Autor Odesláno 4. březen 2008 Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Vendi ty řádíš. Dej vědět, jak jsi dopadnul. Tak čágo,no a jak si dopad ty?Tobě to už chodí?Co si stim měl? No špatný, ten můj hlavní problém - špatný příjem, pískání - jsem nevyřešil. Žádnou vnější vadu jsem nenašel a dovnitř do radia se pouštět nebudu, to bych ho mohl rovnou vyhodit. Takže :( Tak sem právě dostal nápad,já ti dám to moje a zkus si přehodit ten svuj ovládací panel na todle třeba sem to špatně spájel a přijímač může fungovat,rádio jako takový hrálo dobře Citovat
wanildap Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 PILOUN: ak ti mozem poradit tak skus este dat so serie s radiom na plusovy vodic tlmivku najlepsie s prstencovym jadrom s priemerom cca 3cm a vodic 1.5 az 2.5 mm2 lanko alebo plny to je jedno a cca 4 az 7 zavitov. Citovat
piloun Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: piloun Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem do chirurgoval.Jak se řekne,operace se povedla .....pacient podlehl,prostě už ani nehraje,to sem tomu dal no a mám po žížalkách,aspoň hralo,když nešlo ovládat a nesvítilo,nojo no,prostě sem si vydělal,ale co teď budu poslouchat?:myslim Vendi ty řádíš. Dej vědět, jak jsi dopadnul. Tak čágo,no a jak si dopad ty?Tobě to už chodí?Co si stim měl? No špatný, ten můj hlavní problém - špatný příjem, pískání - jsem nevyřešil. Žádnou vnější vadu jsem nenašel a dovnitř do radia se pouštět nebudu, to bych ho mohl rovnou vyhodit. Takže :( Tak sem právě dostal nápad,já ti dám to moje a zkus si přehodit ten svuj ovládací panel na todle třeba sem to špatně spájel a přijímač může fungovat,rádio jako takový hrálo dobře Moc děkuji za nabídku. A ty jsi si už pořídil jiné rádio? Já ještě přemejšlim, zda si tam nekoupím něco na CD. Kdyby ne, tak se určitě ozvu a zkusím to. Citovat
piloun Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: wanildap PILOUN: ak ti mozem poradit tak skus este dat so serie s radiom na plusovy vodic tlmivku najlepsie s prstencovym jadrom s priemerom cca 3cm a vodic 1.5 az 2.5 mm2 lanko alebo plny to je jedno a cca 4 az 7 zavitov. Dík za radu, ale tím to není. To by nezlobilo, pokud by byl vypnutý motor. Tohle mi zlobí pořád. Citovat
wanildap Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 jaaaaaaj tak to uz potom neviem cim to bude skus ako si uz hovoril nove radio. A s tym mojim radiom mi nevie nikto poradit ako ho odkodovat? zadal som kod a nic sa nedialo. Citovat
vendelinek Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: wanildap jaaaaaaj tak to uz potom neviem cim to bude skus ako si uz hovoril nove radio. A s tym mojim radiom mi nevie nikto poradit ako ho odkodovat? zadal som kod a nic sa nedialo. Zkus se podivat sem ,třeba ti pomůžou http://cheero.webpark.cz/index.htm Citovat
wanildap Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 no...... na tej vebovej stranke mi poradili a to tak ze musim vybrat radio a rozobrat ho a pozret tam cislo neakej pamate a podla toho mi zisti kod a stoji to 500Kc. ale rozmyslam ze asi na buduci mesiac kupim nove. Citovat
vendelinek Odesláno 6. březen 2008 Autor Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: wanildap no...... na tej vebovej stranke mi poradili a to tak ze musim vybrat radio a rozobrat ho a pozret tam cislo neakej pamate a podla toho mi zisti kod a stoji to 500Kc. ale rozmyslam ze asi na buduci mesiac kupim nove. Že by bylo lepší koupit nový rádio za pár tisíc než investovat 500? Nojono:myslim:myslim:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2008 Autor Odesláno 14. březen 2008 Původně zaslal: noradek Nebo tady http://www.aukro.cz/item320601370_autoradio_peugeot_306.html Tak děkuju za:super tip ,aukce dopadla taky:super,pro mě,dneska mi přišel balíček,hned sem ho rozdělal a šel ho zkusit do auta, a tak teď už sem spokojenej,hraje to ,už je tam zastrčený Citovat
noradek Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 Dobře že jsi spokojen ale 1300 bych za něj nedal za tu cenu už dneska koupíš na CD.Tady ho tento člověk koupik za 260kč odblokoval a prodal dál,je to jen překupník. http://www.aukro.cz/item297174460_original_peugeot_306_combi.html to jsem zjistil až ted jinak bych tě varoval. Citovat
vendelinek Odesláno 15. březen 2008 Autor Odesláno 15. březen 2008 Původně zaslal: noradek Dobře že jsi spokojen ale 1300 bych za něj nedal za tu cenu už dneska koupíš na CD.Tady ho tento člověk koupik za 260kč odblokoval a prodal dál,je to jen překupník. http://www.aukro.cz/item297174460_original_peugeot_306_combi.html to jsem zjistil až ted jinak bych tě varoval. Njn,chybama se člověk učí,tak mám co sem chtěl, a hlavně sem chtěl opravdu jen original,každýmu se líbí něco jinýho,mě se taky líběji jiný radia s CD,dokonce sem věděl,že za tu cenu už koupim v prodejně uplně nový i se zárukou na 2 roky ale prostě sem chtěl original,ale jinak díky za upozornění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.