Guest Makkii Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Cau vsem , nevi nekdo PROSIM kde sehnat WINDSTOP krome prodejny peugeotu tam je drahy dekuju MOC VSEM ZA ODPOVEDI Citovat
MirasCC Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Zaručený místo neexistuje. V inzerátech na internetu se tahle výbava vyskytuje velmi, ale opravdu velmi zřídka. Pokud ti vystačí neorigo, vyzkoušej e-bay, tam se něco nechá sehnat, ale je problém s placením a přepravou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Makkii a kolik to asi stoji u Peugeotu? 9330,- s dph Citovat
MirasCC Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr 9330,- s dph A to je s klubovou slevou, nebo před ní? Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr 9330,- s dph A to je s klubovou slevou, nebo před ní? Tak že si to ty tak 9300,- Citovat
Sapik Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Makkii a kolik to asi stoji u Peugeotu? V Brně říkali něco kolem 7 táců Citovat
MirasCC Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Tak že si to ty tak 9300,- Óó ty jsi hodný! Přemejšlím že za tuhle cenu bych si vzal možná rovnou dvě! Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr Tak že si to ty tak 9300,- Óó ty jsi hodný! Přemejšlím že za tuhle cenu bych si vzal možná rovnou dvě! objednáno Citovat
MirasCC Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr objednáno Super, zítra se pro to stavím! Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr objednáno Super, zítra se pro to stavím! ok ,domluvil jsem ti i montáž , počitej jen symbolickou dvoutisícovku ... Citovat
MirasCC Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ok ,domluvil jsem ti i montáž , počitej jen symbolickou dvoutisícovku ... Paráda! Když už tam pojedu, nachystej mi tam nějakej balík svejch vizitek. Budu je rozdávat kudy budu jezdit. A když k tomu přidám historku, že za pětiminutový nasazení windstopu na CCčko berete jen dva litry, počítej že se příštího půl roku nezastavíte, zákazníci si budou podávat dveře :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr ok ,domluvil jsem ti i montáž , počitej jen symbolickou dvoutisícovku ... Paráda! Když už tam pojedu, nachystej mi tam nějakej balík svejch vizitek. Budu je rozdávat kudy budu jezdit. A když k tomu přidám historku, že za pětiminutový nasazení windstopu na CCčko berete jen dva litry, počítej že se příštího půl roku nezastavíte, zákazníci si budou podávat dveře :D škoda že těch CC je tak málo :D Citovat
Návštěvník Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr ok ,domluvil jsem ti i montáž , počitej jen symbolickou dvoutisícovku ... Paráda! Když už tam pojedu, nachystej mi tam nějakej balík svejch vizitek. Budu je rozdávat kudy budu jezdit. A když k tomu přidám historku, že za pětiminutový nasazení windstopu na CCčko berete jen dva litry, počítej že se příštího půl roku nezastavíte, zákazníci si budou podávat dveře :D škoda že těch CC je tak málo :D Jak jako malo:)Dobrého nikdy vela nieje:D:D:D:D:D:D [upravil dne 11.2.2008 feldo] Citovat
kajvet Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Tohle jsem našel na netu... cena dobrá a vypadá to jako origo:papa http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/vetrolam-peugeot/ [upravil dne 29/10/09 kajvet] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.