jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: agresssor jarda: taky premejslim uz dlouho nad nejakou takovou hrackou ale me to uz dlouho tahne spis na skodovky.. sice to neni stary jako tvuj zigulik ale vysperkovanej rapid v originalu je muj sen... NA škodovky je tu spousta věcí a za pár korun:) Proč ne:) Kámoš dává do kupy Ladu 1600 a sehnat na to věci (chromové detaily, znaky...), celkem problém.. Citovat
agresssor Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 No jo to znam z vypraveni.. Kamos z prace ma cervenyho zigulika na hrani.. jen za kozeny calouneni do nej dal 40 litru.. motor je fungl novej.. ma tam dva karbeci z VFr je to takova raketa:). Svez me v tom docela sem cumel jakej to ma zatah... prakticky behem chvile tam bylo nejakejch 180 km.... fakt masakr... Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj to si děláš prdel,že to má najeto tak málo:P:D V červnu to budou 2 roky co ho mám a když jsem ho kupoval, měl najeto 39116km, ve vodě nebo nedej bože v zimě nejetý, pokud na něj malič,ko sprchlo, vytřen do sucha, tak v tom pokračuju a udržuju:super Ale občas se projet musí, je to zážitek:mrk máš recht sice jsem v něm jel párkrát,ale takový výstavní kousek se dnes hodně málo vídí. Jinak jak píšeš kolik to má najeto,tak ho vyndaváš jenom o svátcích a příležitostně(myslím to autíčko:D:D:D) [upravil dne 10/2/08 adraj] Citovat
Marlin Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 mno, taky se tsim az na jare nalestim bawo, nasadim pavucinky, bude dan do cajku motor a ja otocim a nastartuji... Citovat
jozefsv Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 zigulak paradny.zaspominal som si na moj.len ta spotreba.mal som 1500 a ta zrala viac ako coupe v 3,0:D diely je problem zohnat?ved su predajne co sa specializuju len na lada a skoda.takych je tu dost Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: agresssor No jo to znam z vypraveni.. Kamos z prace ma cervenyho zigulika na hrani.. jen za kozeny calouneni do nej dal 40 litru.. motor je fungl novej.. ma tam dva karbeci z VFr je to takova raketa:). Svez me v tom docela sem cumel jakej to ma zatah... prakticky behem chvile tam bylo nejakejch 180 km.... fakt masakr... Viděl jsem 12ku, 2x dvojitej Weber, fakt nářez:D Taky sem přemejšlel nad nějakou takovou decentní úpravičkou, ale jen motor, na vzhled nesáhnu nikdy:) I tak to jede jak sviňa:) Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Marlin mno, taky se tsim az na jare nalestim bawo, nasadim pavucinky, bude dan do cajku motor a ja otocim a nastartuji... a ono Ti to bouchne:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Marlin mno, taky se tsim az na jare nalestim bawo, nasadim pavucinky, bude dan do cajku motor a ja otocim a nastartuji... a ono Ti to bouchne:D:D:D spise to nechytne, nebo to budu muset startovat znova :D Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: jozefsv zigulak paradny.zaspominal som si na moj.len ta spotreba.mal som 1500 a ta zrala viac ako coupe v 3,0:D diely je problem zohnat?ved su predajne co sa specializuju len na lada a skoda.takych je tu dost To si všichni myslej, ale tak to není. Pokud chceš Ruský originály, problém. Seženeš třeba plastový černý blikače na šestnáctku, nebo plastový pochromovaný co hned slezou, ale pořádnej chrom, problém. Pak to vydražuje na aukru a když se o to perou dva, tak to dopadne jako posledně, kdy kupovaj jeden blikač za nějakých 900,-, protože ho prostě musel mít. Nový zrcátko na šestnáctku? Nelze. Nový na mou dvanáctku? Nelze, mám ve vitríně jedno fungl nový za 150 Kč (kulatý), skladovka:D Potřeboval jsem na ní novou přední mřížku. Nová nelze, ojediněle plast-chrom, tak jsem musel koupit starší za 700,-, slušná, ale přece by mohla bejt lepší no.. [upravil dne 9/2/08 jarajarda] Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Jarajardo máš fota motora od žigulda. Já jenom jestli vypadá taky tak krásně jako z venčí:D Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Marlin mno, taky se tsim az na jare nalestim bawo, nasadim pavucinky, bude dan do cajku motor a ja otocim a nastartuji... a ono Ti to bouchne:D:D:D spise to nechytne, nebo to budu muset startovat znova :D A máš kliku, co? Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Marlin mno, taky se tsim az na jare nalestim bawo, nasadim pavucinky, bude dan do cajku motor a ja otocim a nastartuji... a ono Ti to bouchne:D:D:D spise to nechytne, nebo to budu muset startovat znova :D A nebo počkat až tě nějaký žigulík roztáhne:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 tak jednoho žigula mam doma, ale je zamaskovan jako BMw, takze pst pred jardou Citovat
rakvajs Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Ty je teda leštíš.Já to moje myl naposled 31.8. Vím to přesně bylo to před svatbou ségry ještě jsem se ptal ženy jestli to má smysl když pojedu další den na ryby. Citovat
jozefsv Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: jozefsv zigulak paradny.zaspominal som si na moj.len ta spotreba.mal som 1500 a ta zrala viac ako coupe v 3,0:D diely je problem zohnat?ved su predajne co sa specializuju len na lada a skoda.takych je tu dost To si všichni myslej, ale tak to není. Pokud chceš Ruský originály, problém. Seženeš třeba plastový černý blikače na šestnáctku, nebo plastový pochromovaný co hned slezou, ale pořádnej chrom, problém. Pak to vydražuje na aukru a když se o to perou dva, tak to dopadne jako posledně, kdy kupovaj jeden blikač za nějakých 900,-, protože ho prostě musel mít. Nový zrcátko na šestnáctku? Nelze. Nový na mou dvanáctku? Nelze, mám ve vitríně jedno fungl nový za 150 Kč (kulatý), skladovka:D Potřeboval jsem na ní novou přední mřížku. Nová nelze, ojediněle plast-chrom, tak jsem musel koupit starší za 700,-, slušná, ale přece by mohla bejt lepší no.. [upravil dne 9/2/08 jarajarda] do ciech chodi robit vela ukrajincov.co som videl tak v uzhorode na trhu maju snad na ladu vsetko.mozno by stalo zato dohodnut sa s nejakym ukrajincom co u vas niekde maka nech vam nieco specialne zabezpeci.ceny su tam smiesne Citovat
jarajarda Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: adraj Jarajardo máš fota motora od žigulda. Já jenom jestli vypadá taky tak krásně jako z venčí:D Tak jsi mě dostal:D Mám asi 600 fotek, všechny sem je teď prošel ale motor ne! No ale je zaprášenej.. Citovat
adraj Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 hele Ty blboune:D,manželka mě před chvilkou říkala abych šel spát,já jsem odvětil,že musím na forum. Že jáááá vůůůůl nešel radši spát:aut:D:D:Dtolik fotek sem nedávej:D [upravil dne 10/2/08 adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.