Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CHIPTUNNING + nebo -

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

to je jasny tunery kdyz prodavaji auto tak stahuji km a to nerikam jak na tych autach jezdi :o takze auto po tunerovi je dvakrat vetsi hruuza a riziko :bojim:bojim a to nejen co se tyce motoru ale taky podvozku a treba s autem taky naprasil do sloupu a potom ho dal zlatat :(

Tak o tom zadna, auto po tunerovi :bojim fakt nikdy. Jak jsem uz psal nekolikrat, my ma skoro pul mega najeto, ale s motorem vubec nic. Spojka pred 30 t. km. Proste zadny zbytecny rajtovani, vytaceni atd...

A stejne se mi tam ten cip libil :aut

Odesláno

jak sem psal je to rozhodnuti kazdeho z nas a vubec neodsuzuji toho kdo si ho tam da a uz vubec nechci odepsat vsechny tunery. jsou mezi nimi vijimky a k autam se chovaji slusne kdybych je odsuzoval tak by odsuzoval taky sebe protoze se povazuji za tunera a ja jsem rozhodne za tuning auta ale u dieselu radsi jen za vonkajsi. ale kdyz se jedna o benal tak tam by ani motor neobesel bez uprav. kdysi jsem mel 406 benal a tak to taky bylo. ale diesel a tuning tak na to je muj nazor taky jako jsem psal.

tunig forever. libi se mi kdyz se moje auto odlisuje od jinych a nesplyva s ostatnejma autami :roker:roker

Odesláno

jak sem psal je to rozhodnuti kazdeho z nas a vubec neodsuzuji toho kdo si ho tam da a uz vubec nechci odepsat vsechny tunery. jsou mezi nimi vijimky a k autam se chovaji slusne kdybych je odsuzoval tak by odsuzoval taky sebe protoze se povazuji za tunera a ja jsem rozhodne za tuning auta ale u dieselu radsi jen za vonkajsi. ale kdyz se jedna o benal tak tam by ani motor neobesel bez uprav. kdysi jsem mel 406 benal a tak to taky bylo. ale diesel a tuning tak na to je muj nazor taky jako jsem psal.

tunig forever. libi se mi kdyz se moje auto odlisuje od jinych a nesplyva s ostatnejma autami :roker:roker

Jenze chip, power box je hlavne o tom, ze je do naftaka a ty motory vydrzej vic. Nebo se mylim? Jinak je to opravdu na kazdym a pripadne si to kazdej odnese. ;)

Odesláno
Jenze chip, power box je hlavne o tom, ze je do naftaka a ty motory vydrzej vic. Nebo se mylim? Jinak je to opravdu na kazdym a pripadne si to kazdej odnese

myslis to tak,ze motor s power box vydrzi vic nez s klasickym chiptuningem?nebo, ze motory jako take vydrzej vic nez benal?

presne tak...jak se kdo chova k motoru tak si to odnese. byvaji pripady kdyz je motor hodny GO a to nema ani chip. vsechno je to o mysleni lidi a o tom jak se kdo chova k autu a jak s nim jezdi. urcite existuje pripad kdy odeslo turbo driv na motoru ktery nemel nikdy chiptuning jako na motoru ktery ho mel a tedy byla na vine hlavne soucastka mezi volantem a ziclem :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Partner

kup filtr od green a už šetři na novou váhu vzduchu to je téměř stoprocent a čípek si nech udělat od těchto pánů je to bývalý vývoj škodovky a opravdu mooooooc dobře vědí co dělají. http://www.motordesign.cz/component/option,com_street_program/Itemid,59/

PROČ ZROVNA GREEN SE TI NEZDÁ PODLE TESTU JE TO SUPER FIRMA NA FILTRY NEBO JSI ODPŮRCE SPORTOVNÍCH FILTRŮ:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BIBOP

CO OSTATNÍ A SPORTOVNÍ FILTRY ANO NEBO NE?????:papa:papa:papa:myslim:myslim:super

Za me: sportovni filtr nebrat! Jeho princip: vetsi pruchodnost (tudiz vic vzduchu a o neco malo vyssi vykon), ALE ta pruchodnost se musi nekde vzit, tim padem to "vlakno" nema tak hustou mrizku a tim padem prochazeji skrz vetsi castice jak u klasickeho. Kde zkonci? V sani, v oleji. A tam dobre nedelaji. On ten filtr tam neni ze srandy... :papa

Odesláno

jj, presne je to o tom ze nie je tuner ako tuner. Ja mam Chip, ale vzduchac by som iny ako origos v zivote nedal. A palivovy filter menim vzdy z olejovym ci je spinavy, alebo nie. Skratka kazda jedna ciastocka prachu co sa dostane do motora extremne zatazuje motor a znizuje jeho zivotnost, takze akekolvek upravy filtrov a aj vyhazdovanie tlmicov z vyfukov, to nie je nic pre mna.:roker

Odesláno

To kouká jako blázen zatim jsem slyšel na sport filtry samou chválu. Pokud je to teda dobrej filtr.Propouší víc vzduchu a to přes bavlnu a to se motoru zamlouvá a nečistoty se tam dostanou prý hůř:myslim:myslim:myslim:myslim

než u klasického filtru

Odesláno

sportovni filtr na motor ktery nema vahu vzduchu je uplne v pohode az na ti zminovane nevyhody...vice propousticich castic a tak dale ale na motor ktery ma vahu vzduchu bych sportovni filt moc nedaval. prave zminovana lepsi pruchodnost vzduchu nici odporove vlakno vazice vzduchua postupne odchazi a ridici jednotce podava spatne udaje a je to uplne jedno zda je to benzin nebo diesel. a komu nedela sportovni filtr potize s vahou vzduchu tak se to raz urcite projevi. tak sem prosim nepiste, ze ja mam sport filtr a zatim v pohode obzvlast ne pokud na nem mate najezdeno 15 nebo 30tisic km. muj nazor. ten slaby narust vykonu za tu vahu vzduchu nestoji :papa:papa

Odesláno

sportovni filtr na motor ktery nema vahu vzduchu je uplne v pohode az na ti zminovane nevyhody...vice propousticich castic a tak dale ale na motor ktery ma vahu vzduchu bych sportovni filt moc nedaval. prave zminovana lepsi pruchodnost vzduchu nici odporove vlakno vazice vzduchua postupne odchazi a ridici jednotce podava spatne udaje a je to uplne jedno zda je to benzin nebo diesel. a komu nedela sportovni filtr potize s vahou vzduchu tak se to raz urcite projevi. tak sem prosim nepiste, ze ja mam sport filtr a zatim v pohode obzvlast ne pokud na nem mate najezdeno 15 nebo 30tisic km. muj nazor. ten slaby narust vykonu za tu vahu vzduchu nestoji :papa:papa

Mám k tomu jiný názor ale budiš,filtr mám sportovní a na váhu seru až odejde tak koupím novou......

Odesláno
Mám k tomu jiný názor ale budiš,filtr mám sportovní a na váhu seru až odejde tak koupím novou......

holt co clovek to jinej nazor a jak jsem psal nikoho neodsuzuju. ja jsem mel taky sport filtr ale v 406 1,8 benal. udelalo to nadherny zvuk to musim uznat. nevim jaky zvuk by to byl v nafte...nevim si to predstavit :o proste mi to k ni nejde. zvuk je krasnej taky jaky je. radsi investuji do optickyho tuningu. to jo vaha vyjde na slovensku na 3tisice. to je celkem v poho jen si proste myslym, ze to nestoji za tak maly narust vykonu :roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...