MatrixChose Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: Ericce to je jasny tunery kdyz prodavaji auto tak stahuji km a to nerikam jak na tych autach jezdi takze auto po tunerovi je dvakrat vetsi hruuza a riziko :bojim a to nejen co se tyce motoru ale taky podvozku a treba s autem taky naprasil do sloupu a potom ho dal zlatat Tak o tom zadna, auto po tunerovi fakt nikdy. Jak jsem uz psal nekolikrat, my ma skoro pul mega najeto, ale s motorem vubec nic. Spojka pred 30 t. km. Proste zadny zbytecny rajtovani, vytaceni atd... A stejne se mi tam ten cip libil Citovat
Ericce Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 jak sem psal je to rozhodnuti kazdeho z nas a vubec neodsuzuji toho kdo si ho tam da a uz vubec nechci odepsat vsechny tunery. jsou mezi nimi vijimky a k autam se chovaji slusne kdybych je odsuzoval tak by odsuzoval taky sebe protoze se povazuji za tunera a ja jsem rozhodne za tuning auta ale u dieselu radsi jen za vonkajsi. ale kdyz se jedna o benal tak tam by ani motor neobesel bez uprav. kdysi jsem mel 406 benal a tak to taky bylo. ale diesel a tuning tak na to je muj nazor taky jako jsem psal. tunig forever. libi se mi kdyz se moje auto odlisuje od jinych a nesplyva s ostatnejma autami :roker Citovat
MatrixChose Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: Ericce jak sem psal je to rozhodnuti kazdeho z nas a vubec neodsuzuji toho kdo si ho tam da a uz vubec nechci odepsat vsechny tunery. jsou mezi nimi vijimky a k autam se chovaji slusne kdybych je odsuzoval tak by odsuzoval taky sebe protoze se povazuji za tunera a ja jsem rozhodne za tuning auta ale u dieselu radsi jen za vonkajsi. ale kdyz se jedna o benal tak tam by ani motor neobesel bez uprav. kdysi jsem mel 406 benal a tak to taky bylo. ale diesel a tuning tak na to je muj nazor taky jako jsem psal. tunig forever. libi se mi kdyz se moje auto odlisuje od jinych a nesplyva s ostatnejma autami :roker Jenze chip, power box je hlavne o tom, ze je do naftaka a ty motory vydrzej vic. Nebo se mylim? Jinak je to opravdu na kazdym a pripadne si to kazdej odnese. Citovat
Ericce Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Jenze chip, power box je hlavne o tom, ze je do naftaka a ty motory vydrzej vic. Nebo se mylim? Jinak je to opravdu na kazdym a pripadne si to kazdej odnese myslis to tak,ze motor s power box vydrzi vic nez s klasickym chiptuningem?nebo, ze motory jako take vydrzej vic nez benal? presne tak...jak se kdo chova k motoru tak si to odnese. byvaji pripady kdyz je motor hodny GO a to nema ani chip. vsechno je to o mysleni lidi a o tom jak se kdo chova k autu a jak s nim jezdi. urcite existuje pripad kdy odeslo turbo driv na motoru ktery nemel nikdy chiptuning jako na motoru ktery ho mel a tedy byla na vine hlavne soucastka mezi volantem a ziclem :papa Citovat
BIBOP Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: Partner kup filtr od green a už šetři na novou váhu vzduchu to je téměř stoprocent a čípek si nech udělat od těchto pánů je to bývalý vývoj škodovky a opravdu mooooooc dobře vědí co dělají. http://www.motordesign.cz/component/option,com_street_program/Itemid,59/ PROČ ZROVNA GREEN SE TI NEZDÁ PODLE TESTU JE TO SUPER FIRMA NA FILTRY NEBO JSI ODPŮRCE SPORTOVNÍCH FILTRŮ:myslim Citovat
BIBOP Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 CO OSTATNÍ A SPORTOVNÍ FILTRY ANO NEBO NE?????:papa:papa:myslim:myslim:super Citovat
MatrixChose Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: BIBOP CO OSTATNÍ A SPORTOVNÍ FILTRY ANO NEBO NE?????:papa:papa:myslim:myslim:super Za me: sportovni filtr nebrat! Jeho princip: vetsi pruchodnost (tudiz vic vzduchu a o neco malo vyssi vykon), ALE ta pruchodnost se musi nekde vzit, tim padem to "vlakno" nema tak hustou mrizku a tim padem prochazeji skrz vetsi castice jak u klasickeho. Kde zkonci? V sani, v oleji. A tam dobre nedelaji. On ten filtr tam neni ze srandy... Citovat
El-Chio Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 jj, presne je to o tom ze nie je tuner ako tuner. Ja mam Chip, ale vzduchac by som iny ako origos v zivote nedal. A palivovy filter menim vzdy z olejovym ci je spinavy, alebo nie. Skratka kazda jedna ciastocka prachu co sa dostane do motora extremne zatazuje motor a znizuje jeho zivotnost, takze akekolvek upravy filtrov a aj vyhazdovanie tlmicov z vyfukov, to nie je nic pre mna. Citovat
BIBOP Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 To kouká jako blázen zatim jsem slyšel na sport filtry samou chválu. Pokud je to teda dobrej filtr.Propouší víc vzduchu a to přes bavlnu a to se motoru zamlouvá a nečistoty se tam dostanou prý hůř:myslim:myslim:myslim než u klasického filtru Citovat
Ericce Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 sportovni filtr na motor ktery nema vahu vzduchu je uplne v pohode az na ti zminovane nevyhody...vice propousticich castic a tak dale ale na motor ktery ma vahu vzduchu bych sportovni filt moc nedaval. prave zminovana lepsi pruchodnost vzduchu nici odporove vlakno vazice vzduchua postupne odchazi a ridici jednotce podava spatne udaje a je to uplne jedno zda je to benzin nebo diesel. a komu nedela sportovni filtr potize s vahou vzduchu tak se to raz urcite projevi. tak sem prosim nepiste, ze ja mam sport filtr a zatim v pohode obzvlast ne pokud na nem mate najezdeno 15 nebo 30tisic km. muj nazor. ten slaby narust vykonu za tu vahu vzduchu nestoji :papa Citovat
Přema Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: Ericce sportovni filtr na motor ktery nema vahu vzduchu je uplne v pohode az na ti zminovane nevyhody...vice propousticich castic a tak dale ale na motor ktery ma vahu vzduchu bych sportovni filt moc nedaval. prave zminovana lepsi pruchodnost vzduchu nici odporove vlakno vazice vzduchua postupne odchazi a ridici jednotce podava spatne udaje a je to uplne jedno zda je to benzin nebo diesel. a komu nedela sportovni filtr potize s vahou vzduchu tak se to raz urcite projevi. tak sem prosim nepiste, ze ja mam sport filtr a zatim v pohode obzvlast ne pokud na nem mate najezdeno 15 nebo 30tisic km. muj nazor. ten slaby narust vykonu za tu vahu vzduchu nestoji :papa Mám k tomu jiný názor ale budiš,filtr mám sportovní a na váhu seru až odejde tak koupím novou...... Citovat
BIBOP Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 TAK UŽ HO MÁM TAKY A NA TU VÁHU TAKY SERU AŽ NAJEDU S FILTREM 100 000 TAK SE OZVU :super:super :potlesk KAŽDEJ KONÍK DOBREJ:potlesk:potlesk Citovat
Ericce Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Mám k tomu jiný názor ale budiš,filtr mám sportovní a na váhu seru až odejde tak koupím novou...... holt co clovek to jinej nazor a jak jsem psal nikoho neodsuzuju. ja jsem mel taky sport filtr ale v 406 1,8 benal. udelalo to nadherny zvuk to musim uznat. nevim jaky zvuk by to byl v nafte...nevim si to predstavit proste mi to k ni nejde. zvuk je krasnej taky jaky je. radsi investuji do optickyho tuningu. to jo vaha vyjde na slovensku na 3tisice. to je celkem v poho jen si proste myslym, ze to nestoji za tak maly narust vykonu :roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.