Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. V blízké době bych chtěl koupit nějaký auto na naftu tak do 135 000Kč a jediný varianty, který mě z hlediska kvality motorů napadají, jsou P306 nebo VW. Jelikož se v Peugeotech nevyznám, chtěl bych se zeptat, na co si mám dávat pozor a s čím bývají problémy. Zatím vím, že bývají problémy se zadní nápravou a že motory jsou téměř nezničitelný a kastle vydrží 100let. Jaké jsou ceny dílů? A prej jsou taky na všem speciální klíče, takže se toho doma moc neudělá a taky je prej všechno děsně složitý. Děkuju za všechny přízpěvky!!! Mějte se a přeju hodně km bez nehody ;)

Odesláno

306 jsou úplně vpoho. Pokud jim dáš co hrdlo ráčí (olej, kvalitní naftu, poctivá údržba) tak by neměl být problém. Otázkou vždy zůstává, zda-li jim tohle dopřál i původní majitel. Co se týče těch speciálních klíčů - jsou tam torxy - koupíš sadu a ?amana za pár korun.

Odesláno

Bože, je ráno a já na to ještě nevidím. Má tam být koupit sadu U ?amana. Toho ?amana proboha nekupuj, asi by ti s tím moc nepomohl (i když jeden u nás na tržnici měl donedávna 405).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...