Pata Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 supr karka, gratuluju a preju hodne stastnych km :potlesk:potlesk Citovat
Jirkap Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Jirkap Teda pěkný... kam na ty auta chodíte... a já pořád nemohu žádné najít Do Brna.... A tam je máte? Citovat
Jirkap Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Jirkap Teda pěkný... kam na ty auta chodíte... a já pořád nemohu žádné najít neni to jednoduchy a musis bejt trpelivej.. ja jsem kazdej den 2-3x prolejzal net jak u nas tak v zahranici, mobile.de a autoscout24.de.. pak uz je to vylozene o stesti.. Tak to mám před sebou dlouhou cestu nebo prostě smůlu.. Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 MartinR: jj, je to 6ti kvlat.. a svezeni je rekl bych vic nez zajimavy numeros77: dikes.. Pata: diky.. snad bude dobre slouzit.. Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Jirkap Tak to mám před sebou dlouhou cestu nebo prostě smůlu.. vis co se rika.. "nadeje umira posledni".. Citovat
mino Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Jo Béďo a ty kola patri na 106ku,ze:)A ze by si je chtel casem prodat,jsem slysel:) Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 mino: no ty kola patri na vic aut ale na 106tou taky pasnou.. a kdepak si slysel ze bych je chtel prodat?? Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: kujon106 No kdepak asi .... :D hehe, bylo mi to jasny.. :D Citovat
AKCZ Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Jirkap Tak to mám před sebou dlouhou cestu nebo prostě smůlu.. Nemysli si ze byl Beda nejak trpelivej Rozhodne mel velky stesti ze za tak kratkou dobu nasel takovyho mazla.. a i presto behem toho pomerne kratkeho hledani zacal blouznit (uplne me vydesil).. nastesti se mi zavcasu ozval a neudelal hloupost :D Ze? Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: AKCZ Nemysli si ze byl Beda nejak trpelivej Rozhodne mel velky stesti ze za tak kratkou dobu nasel takovyho mazla.. a i presto behem toho pomerne kratkeho hledani zacal blouznit.. nastesti se mi zavcasu ozval a neudelal hloupost :D Ze? to byl jen takovy zert ale koukam ze tys na to nezapomnel.. ale v jednom mas pravdu, stesti mi v tomhle pripade nechybelo.. Citovat
Bohouš Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Nevím jak je možné, že mě tohle uniklo.....:myslim No každopádně to je parádnice Není náhodou na fotce č. 3 v pozadí Kujonova černá nákupní taška :D Citovat
kujon106 Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Bohouši to je smrtelná urážka :D A ano, je Citovat
Bohouš Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: kujon106 Bohouši to je smrtelná urážka :D Pistole, kordy, nebo sprinty ????? :mrk Citovat
kujon106 Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Beru sprint, pakliže na sraz přijedeš čímkoliv krom T Citovat
Bohouš Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Vendulko.....opravdu chceš vidět jak mě vetchého kmeta předběhne mladý zajíc kujon ???? Já tedy ne :D Kujon - na sraz pojedu jedině téčkem Myslím, že 106 S16 není zrovna méněcený soupeř Minimálně mě musíš tou tvou raketkou svézt, kor když vidím co umí ta moje běžka a ta je přiznejme si to narovinu, o několik tříd níže Takže se těším Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.