Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám takový malý problém. Byl jsem se svým GTi na emisích a tam mi naměřili 7% CO2 na volnoběh a při jízdě 5%. Správné hodnoty by měly být někde kolem 0,5 - 0,3%.

Technik nadhodil, že by mohl být problém v lambdě nebo katalizátoru.

Chci se zeptat: Máte s tímto někdo zkušenosti? Popřípadě jaká je pravděpodobná závada? Kolik by tak mohla stát nová součástka?

S tímto by mohlo být spojené i to, že auto nechce jet ve vyšších otáčkách. Prostě netáhne.

Díval jsem se tady na fórum a někdo nabízí novou lambdu za 500,- ALE na 205 s objemem 1,4. Šlo by ji využít i na moje GTi, nebo dalo by se to aspoň někde zjistit?

(Je to 1,9 GTi rv 86, se vstřikováním)

Budu rád za každou odpověď.

[upravil dne 7/2/08 pies]

Odesláno

Lambdu lze použít jakoukoliv,ale musí mít stejný počet drátů jako tvoje originální.Laicky řečeno.Dráty přerušit,naletovat konektor z té původní.Pokud možno co nejdál od samotné lambdy.Také jsem to dělal.Nová za 500,-to je dobrý kup.

Odesláno

Opravdu lze použít jakoukoli? Já nevím, ale fakt není rozdíl mezi lambdou na objem 1,4 a na 1,9? Nejlepší by bylo samozřejmě koupit lambdu na 1,9, ale snažím se to řešit nejlevnější cestou.

I tvarem a konektorama jsou si podobné (resp. co se dá vyčíst z obrázků, jsou stejné). Hlavně potřebuju projít emisema, takže pokud se ty lambdy opravdu neliší, tak bych ji určitě koupil...

Odesláno

Opravdu,s objemem to nemá nic společného,jen počet drátů musí souhlasit a nesmíš splést dráty při případném letování.Mám japonskou lambdu z nějaké Škodovky,ani nevím z jaké.Zadej zde v hledání něco o lambdách,už se o tom psalo,když se bojíš.

Odesláno

S letováním problémy nebudou. Na těch fotkách jde vidět, že ty konektory by měly být stejné.

Zkusím pohledat tady na foru a uvidím. Dík moc za rady!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...