Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kujon106...Tak to je už fakt brutální:D s tim bych už jezdit asi nechtěl:)jinak tento víkend jsem si to fakt užil, jak bylo krásný počasí uplně mě mrzelo že není nějakej malej srázek někde ve stř.čechách...neměl jsem s kým jezit tak jsem vzal aspon kámošku která mě natáčela na foták nějaký kravinky:)nějak sem pak hodím odkaz:)bože už aby bylo léto.....

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

kujon106...Tak to je už fakt brutální:D s tim bych už jezdit asi nechtěl:)jinak tento víkend jsem si to fakt užil, jak bylo krásný počasí uplně mě mrzelo že není nějakej malej srázek někde ve stř.čechách...neměl jsem s kým jezit tak jsem vzal aspon kámošku která mě natáčela na foták nějaký kravinky:)nějak sem pak hodím odkaz:)bože už aby bylo léto.....

Jj uz aby bylo leto:roker

Odesláno

s tim létem souhlasim :super ,tady házim fotku na 195/45 R15 ,předek chci ještě snížit je to vysoký :grr

[upravil dne 11/2/08 106ka]

[upravil dne 11/2/08 106ka]

post-0-14109598990386_thumb.jpg

Odesláno

Odhaduju tak 25 nebo 30mm nevim přesně koupil sem to tak ,na předku je ještě místo takže pujde dolu:mrk ,zrcátka sou best:aut ,ale Kujon je nějak nemusí :D,jinak na ježdění bych hlasoval pro kola a pneu co mam já nebo 195/50......Ještě přihodim zimaky -vzadu175/60-ve předu185/60 R14-

post-0-14109598992486_thumb.jpg

Odesláno

Když si to tu tak pročítám, tak bych na tu mou možná pořidil taky 15ky ale stim že bych asi zažádal o zápis těch 15tek do techničáku:super a nebo na ty moje 14ky nasadim nějake 185/45 :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...