Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau. Potrebuju vedet, jestli nekdo nema zkusenost se snizenim auta pruzinama o 40mm a nema tam gumy 215/45R17..

Nevim jestli tam po vymne pruzin dostanu gumy....

Odesláno

Nikdo nic?

No, tak to to budu muset risknout... Snad to bude ok.

Ma aspon nekdo napad jak se da resit pripadny problem toho ze to nebude kompatibilni? Nejaky doraz ci co?

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

to chces ty -40mm davat na seriovy tlumice??..

Zatim jo, nez sezenu nejaky stary ktery bych mohl nechat upravit podle mych potreb, takze timto verejne vyzivam vsechny majitele 406-tek: Kdo bude menit tlumice a stare vyhazovat (klidne i vytekle) tak mi dejte vedet, mam o ne zajem. Pripadne ma-li nekdo kontakdy v servisu... Diky :papa

Odesláno

Viem ze je to kravina, ze to zhorsi jazdne vlastnosti, ale chcel by som moje origo pruziny skratit tak o 1- 1,5cm.... lebo ine pruziny (kratsie=tvrdsie) tam nechcem davat, koli tomu, ze teraz mi tento seriovy kupe podvozok uplne vyhovuje a tvrdsie by som to nechcel... lebo ked dam este 18"ky, tak by sa mi rozhrkal cely interier a to nechcem..... co vy na to myslim, ze ten 1 cm by jazdnym vlastnostiam neuskodi..... necham si poradit, ale urobim to aj tak :super

Odesláno
Původně zaslal: Pato406coupe

Viem ze je to kravina, ze to zhorsi jazdne vlastnosti, ale chcel by som moje origo pruziny skratit tak o 1- 1,5cm.... lebo ine pruziny (kratsie=tvrdsie) tam nechcem davat, koli tomu, ze teraz mi tento seriovy kupe podvozok uplne vyhovuje a tvrdsie by som to nechcel... lebo ked dam este 18"ky, tak by sa mi rozhrkal cely interier a to nechcem..... co vy na to myslim, ze ten 1 cm by jazdnym vlastnostiam neuskodi..... necham si poradit, ale urobim to aj tak :super

Tywole, to je material! :bojim Muzu se zeptat jak jsi prisel na to, ze to zhorsi jizdni vlastnosti? Snad zlepsi ne? Kdyz pritvrdis pruziny a posunes teziste bliz k zemi... :myslim

Odesláno

Řezal jsem pružiny na šlpdovce a pak sem koupil sportovní a byl to velký rozdíl. Řezání nedoporučuju je to prasárna.

A co se týče těch jízdních vlastností tak se zlepší. Mám na své 406 pružiny Weitec 40/40 mm. Je to sice trochu tvrdčí ale ne nějak brutalně. Teď to v zatáčkách pěkně sedí. Už se těším až obuju letní.

[upravil dne 6.2.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...