makovice Posted August 2, 2002 Share Posted August 2, 2002 Zdravim lidicky, mam 205GT z r.1987 s dvojitym Weberem 35IBSH. Jediny problem co s nim mam jsou sroubky na serizeni bohatosti smesi. Jakmile dam nove tesneni na sroubek a dam se na cestu (140km/h - no misty 160km/h tak se tesneni opali a vibrace dotahnou sroubky. No a pak to samozrejme zhasne. Je to trochu neprakticke serizovat karburatory uprostred krizovatky . Nevite nekdo co s tim? Lepit se mi je samozrejme nechce. Uz jsem uvazoval o novych sroubech, ale ty co mam se mi zdaji byt neporuseny s cistyma zavitama. Taky me napadlo vymyslet novy srouby s nejakejma pojistkama, ale taky to neni nejjednodussi (nevim o soustruznikovy co by udelal tak jemnou praci). Dik moc. Vitam vsechny napady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 5, 2002 Share Posted August 5, 2002 a co zkusit lepidlo na srouby? Je to takove to, co se da lehce povolit, ale vibrace to nepovoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted August 6, 2002 Author Share Posted August 6, 2002 To by bylo idealni, ale me bylo v servisu receno, ze maji pouze takovy co se uz nepovoli . Nevis treba nazev toho lepidla, ze bych ho zkusil sehnat, teda jestli mas s nejakym dobry zkusenosti. Dik. Makovice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted August 6, 2002 Share Posted August 6, 2002 A co zkusit proste silikon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 7, 2002 Share Posted August 7, 2002 silikon by mozna sel taky, ale to lepidlo je podle me lepsi.... nazev si nepamatuju, ale vyrabi to napr. Loctite. Myslim, ze v kazde lepsi drogerii by ti meli poradit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts