jozefsv Odesláno 29. leden 2008 Autor Odesláno 29. leden 2008 keby tam ostal lezat tak je jasny jak sviecka vo vetre.mal som to domov uz len nejakych 10 km a to by ma teda nechytili.to si ja doprovod spravim.ale nic z toho, niekam zdrhol. Citovat
mi16 Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 V ktorej zakrute si ho zrazil?... v stakcine pri tych majetkoch ci co to je? Citovat
jozefsv Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 ako je krizovatka kolonica - kalna roztoka.isiel som od kolonice a za zakrutou mi zdola vyskocil na cestu rovno pred auto Citovat
marisw Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: ajven dnes som dostal mejl o líške ktorá to zapichla do motora nového bmw. JA SOM TO DOSTAL TIEZ...ALE NEBOLA TO LISKA...ALE MLADA SRNA Citovat
ERIKA Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 a ja chcem ten meil zila406p@mail.t-com.sk prosiiiiiim Citovat
mi16 Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: jozefsv ako je krizovatka kolonica - kalna roztoka.isiel som od kolonice a za zakrutou mi zdola vyskocil na cestu rovno pred auto Som si myslel ze niekde tam v okoli. Nam asi pred pol rokom v noci tiez vyskocil jelen ale na stastie stihol odskocit z cesty(trochu za tymi majetkami smer kolonica). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.