Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PeterG

na chladici je maly vyvod. neni tam ziadna hadicka. resp. ja som tam jednu dal a vyviedol pod auto. na viecku nie je nic.

viecko mam, ak by si potreboval.

mas tam jen takovou dirku že jo.hele kolik se tam má lejt vody?ja jen jestli ji tam nedavam moc.davam tak 10 čísel pod okraj.

Odesláno

to ja neviem. skus sa spytat v servise. ja som ju nikdy nedolieval. menil som ju kazde dva roky. nalial som to tam a drzalo to hladinu. podla mna je to jedno kolko toho nalejes. ked das moc, cez tu dierku to odide a upravi na tolko kolko ma byt.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

nazdar, potreboval by som system el. stahovania predneho laveho okna...neak sa mi to sere... hlavne sa mi jedna o lanka.. mas tam nieco take.. ? a kolko by si za to chcel... ?

Odesláno

mne sa jedna hlavne o tie lanka ..tie by mohli pasovat aj z pravej strany..kolko by si chcel za ten mechanizmus alebo si ochotny predat len tie lanka..?

Odesláno

ahoj. mechanizmus dam len komplet. vies to ostatne mi bude nanic.

dam za batovskych 999,- osobne, alebo plus posta ked chces na dobierku. pripadne napis odkial si, mozno budem mat cestu okolo. alebo niekto z kamaratov.

Odesláno

dik za ponuku, ja som momentalne v Prahe... este skusim pobehat neake vrakace... zbytocne by som daval liter za vec ktoru mi v podstate netreba... ale ak to nezozeniem budem to musiet kupit..

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Prosím tě nemáš katík je jedno jestli je vymlacenej...

Guest Mates 306 combi
Odesláno

prostě by se hodil díl katíku v jakimkoliv stavu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...