Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lopuch: na tej fotke toho vela vidno neni ale ak myslis ten bocny plast co ciastocne zakryva prevodovku tak ten by som mal mat. ten spodok uz nie. to som dal s naraznikom. neviem odkial si. ja z bratislavy. ked sa chces prist pozriet co este mam mozes. alebo si kukni moju webstranku. dal som si pracu a spisal som tam zoznam a vela veci je tam aj odfotenych. snazim sa to aktualizovat takze tam skutocne najdes to co este mam.

Odesláno

kluc je original volkwagen touareg. prerobil som ho ze som do vnutra dal plosak z kluca 306. infra s jednym tlacitkom. fungovalo to dobre, vyzera to super, bol som s tym spokojny. bolo s tym trochu roboty, ale nic co by sa nedalo zvladnut.

o auto som ale prisiel, takze kluc zostal. na druhe auto som to neprerabal, lebo som kupil taku krabicku (prijimac na central ) s klucmi. su tiez vyskakovacie, ale ta kvalita nie je ako u origo autoklucov. ale prerabat sa mi to uz nechcelo.

chcel som ho predat takto ako je.

Odesláno

pocuj, potreboval by som taku tu packu na otvaranie dveri z vnutornej strany vodica...

ale asi mi to bude treba komplnet (ono sa to pravdepodobne sklada z dvoch kusov ten co sa pohybuje ten co tahame rukou aby sme otvorili dvere a druhy je ten co je namontovany vo dverach vlasnte druda cast toho oneho :-) )

hehe proste niecko ako mas na fotke vyssie. ten moj je nejaky vychodeny pravdepodobne tam je nejaka pruzinka ktora spomalovala pohyb tahania tej klucky...

mozes sa mi na to pozriet a ozvat na mi na icq?? vyriesili by sme to cez dobierku....

Odesláno

No skus hodit cenu za tu pristrojovku , tj iba za ten tachac z otackomerom. Len musel by som to najskor vyskusat. Raz som to uz niekomu pisal, lebo ja mam original namiesto otackomera rucickove hodiny :grr:bacha:grr:bacha

A nikdo mi nevie povedat, ci tam mam na digital predpripravu alebo nie, takze by to bolo treba vyskusat.

Neviem ci som sa ta uz pytal, ale vidim tam ze mas na fotkach i ten stredovy display s hodinkami a teplomerom, nemas k tomu aj ten plast okolo ? Alebo to uz je predane. Ak mas, daj cenu.

A posledne, ale to asi len informacne, kolko by si chcel za volant ? Ten mam tiez obycajny, a tento je ovela krajsi...

Odesláno

LubkO: za pristrojovku si predstavujem tak 2000Sk. vyskusat to mozes dojst. neni problem. ked ti to bude fungovat vezmes, ked nemas konektor tak nechas tak.

stredovy displej je uz predany. ten plast okolo tiez.

volant je predany uz dlhsie. bol pekny, obsity pravou kozou (3mesiace stara) takze bol ako novy a vyzeralo to ako origo. ale ako hovorim, ma uz druheho verim ze spokojneho majitela.

Odesláno

Za pristrojovku podla mna dost, manik s cech mi ju tu na fore ponukal za 800SK, len se mi nechcelo ist taku dialku...

Za otackomer tolko nedam, nehnevaj sa ...

Odesláno

tak povedz aka je pre teba akceptovatelna cena. uvidime.

zas netrvam na kazdej korune. v podstate uz mi je celkom jedno za kolko to predam. ale kupujem nejake diely na moje terajsie auto a tiez mi neda nikto nic zadarmo.

to plati aj pre ostatnych. ak sa vam moja cena zda privysoka, nebojte sa povedat vasu predstavu. ked to bude apson jakstaks rozumne, urcite sa dohodneme. potrebujem sa tych veci zbavit. ale urcite ma pochopite ked za to nieco vypytam a neporozdavam vam zadarmo.

takze LubkO cakam tvoju ponuku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...