Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pežoťáci prosím poraďte,kde ma kombík detskú poistku? Malý syn mi skoro vypadol za jazdy z auta. Hral sa s klučkou na zadných dverách.:(

Odesláno

Ked otvoris dvere, tak na vnutornej strane asi v strede je taky kruh, ktory sa da otocit klucom od auta. POZOR na pokladik! :)

Původně zaslal: Pefox

Pežoťáci prosím poraďte,kde ma kombík detskú poistku? Malý syn mi skoro vypadol za jazdy z auta. Hral sa s klučkou na zadných dverách.:(

Odesláno

Ďík za info,zajtra za svetla to pozriem. Ešte by ma zaujímalo ako sa dá auto zamknúť zvnútra? Na mojom predchádzajúcom fiate stačilo ťuknúť do páčky na dverách a zamklo všetký dvere. Myslím, že na 206-ke je na to tlačítko na prístrojovej doske. Na mojom aute som to nenašiel.

Odesláno

normalne nad vnutornou kluckou zatlacis ten cuplik-jazycek dnu...skus to.. :D

Původně zaslal: Pefox

Ďík za info,zajtra za svetla to pozriem. Ešte by ma zaujímalo ako sa dá auto zamknúť zvnútra? Na mojom predchádzajúcom fiate stačilo ťuknúť do páčky na dverách a zamklo všetký dvere. Myslím, že na 206-ke je na to tlačítko na prístrojovej doske. Na mojom aute som to nenašiel.

Guest servisman
Odesláno

stačilo použít HLEDAT a bylo to tam i foto :papa

[upravil dne 22/1/08 sarkomi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...