Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám taký problem zohnal som si hmlovky na peugeot 306 r.v. 98 na páčke mám vypínač pred. hmloviek len neviem kde treba dať nejaké relátko a či tam je nejaké pripojenie alebo nejaká príprava na hmlovky

Vdaka za všetky postrehy

post-0-14109598592689_thumb.jpg

Odesláno

u svyho auta jsem mlhovky mel ale co sem tak stihl postrehnout tak by priprava pro mlhy mela byt asi vsude.. takze bys jen nacvaknul konektor do mlhovky, v tom bych problem asi nevidel... spis se jedna o tu packu ale pokud rikas ze mas packu s tim krouzkem na mlhovky tak by to melo byt taky v pohode a zadny dalsi relatko by potreba byt nemelo..

Odesláno

beďa moc ti dik už to mám namontované a boli tam kabliky iba nacvaknuť a svieti to ale ešte by som chcel vedieť či sa nejako prikrucaju tie uchytky na vrchnej strane bo ten spodný som uchytil iba o spojler

• O 4 týdny později...
Guest Ludweek
Odesláno
Původně zaslal: miukoslav306

beďa moc ti dik už to mám namontované a boli tam kabliky iba nacvaknuť a svieti to ale ešte by som chcel vedieť či sa nejako prikrucaju tie uchytky na vrchnej strane bo ten spodný som uchytil iba o spojler

tak jsem se pustil do instalace novych mlhovek..tady prikladam nekolik postrehu.

1. mlhovka bez skla vypada skvele ale je k nicemu :)

1093_15.jpg

2. takze je potreba sundat predni naraznik aby jste se dostali ke sroubum ktere upevnuji mlhovku k narazniku. odsroubovat tri srouby ze spod je nejjednodussi. dale jeste drzi na ctyrech sroubech (dva na kazdy strane) ze vnitr. je potreba sundat podbehy aby jste se k nim dostali.

1093_16.jpg

na fotce je videt jeden uz odsroubovany, druhy je schovany za trubkou v pravy casti

3. uz jenom staci odsroubovat zbyvajici dva srouby prichytavajici mlhovku (treti je snadno odsroubovatelny ze spod)

1093_17.jpg

4. a vymenit starou mlhu za novou :)

1093_19.jpg

u nekterych modelu je potreba odmontovat taky nadobku ostrikovacu (jo na 1.8 treba) takze pozor na zarezly matky at to neukroutite a mate to znovu k cemu uchytit :)

takze hezkou zabavu pokud se do toho nekdo chystate pustit...:papa

[upravil dne 25/2/08 Ludweek]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...