jarajarda Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: jarajarda Jo a když mi budete chtít třeba udělat radost, narozeniny mám v říjnu a T 16 by nebyla marná.....no máte ještě čas no...:D:D:D:D:D No joo,ale kdo by Ti pak do toho kupoval benzín:D:D No tak prodám žigula, toho bych za tohodle veterána teda s přehledem oželel:D Citovat
Vopičí Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: jarajarda Jo a když mi budete chtít třeba udělat radost, narozeniny mám v říjnu a T 16 by nebyla marná.....no máte ještě čas no...:D:D:D:D:D No joo,ale kdo by Ti pak do toho kupoval benzín:D:D No tak prodám žigula, toho bych za tohodle veterána teda s přehledem oželel:D :D:D:D:super Jsou to hold parádní kousky:o:o :cool: Citovat
jarajarda Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: jarajarda Jo a když mi budete chtít třeba udělat radost, narozeniny mám v říjnu a T 16 by nebyla marná.....no máte ještě čas no...:D:D:D:D:D No joo,ale kdo by Ti pak do toho kupoval benzín:D:D No tak prodám žigula, toho bych za tohodle veterána teda s přehledem oželel:D :D:D:D:super Jsou to hold parádní kousky:o:o :cool: No jo:) a mimo možnosti:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.