Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty ručičky jsou opřené o umělé čudlíčky a když je odendáš a budíky dáš na podélnou rovinu, tak klesnou na nulovou hodnotu. Tam se pak musí udělát tužkou čárka aby se vidělo kde byla. A pak to zase nasadíš na nulové rovině a pootočíš s ručičkou tak aby byla za čudlíkem. Měl jsem z toho strach ale když jsme pomocí telefonu domlouvali kdo kolik jede, tak to vypadalo že to ukazuje tak jak má. Nakonec jsme ještě jeli do Heřmanova Městce kde byl radar a ukazovalo to stejně jak na druhém autě.

Přemýšlím, že bych si to na svém udělal také. V tu dobu jsem ještě neměl 406tku. Je to jenom hrozná pakárna to vše poskládat a udělat. Asi bych to zkusil na červenou protože se pak nemusí brousit oranžovej nástřik na folii budíků (aby byl průsvit bílí). Ještě se ze zadu musela nalepit modrá reflexní folie. Na nějakých místech se jemně třískala modrá s červenou. Tu jsem koupil v pardubicích . Přesně je to obchod za kasárnama u kapítána. Poblíš je prodejna s náhradníma dílama AUTOBENEX. Prodávaj tam různé barevné folie a tapety.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: f3Rd@

Pekne. A podle ceho jsi nasazoval nazpatek rucicky???

Palivomer tak trochu ustrelil, ze? :P

jj palivoměr ukazoval nesmysl protože u jedné SMD diody jsem měl větší cucek cínu a ono se to tam kapku indukovalo přez cívku ukazatelu paliva. Chvilku mě dalo, než jsem na to příšel proč. Fakt ot bylo malinkaty, na jedné fotce je detail. Po odstranění bylo vše v pořádku.

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

vyndat ty zarážky označit a pak nastejno dát.Tak jsem to dělal já

Přesně jak píšeš

Odesláno
Původně zaslal: Jaris

jj palivoměr ukazoval nesmysl protože u jedné SMD diody jsem měl větší cucek cínu a ono se to tam kapku indukovalo přez cívku ukazatelu paliva. Chvilku mě dalo, než jsem na to příšel proč. Fakt ot bylo malinkaty, na jedné fotce je detail. Po odstranění bylo vše v pořádku.

Tohle udela mala kapka cinu? Jinak to mas fakt nadherny. Jeste dotaz, jak dlouho to asi trvalo?

Odesláno

Jinak všem děkuji za kladné ohlasy. Trvalo mě asi 4 dny než jsem vše udělal a vykoumal. Ale pak to stálo za to. Ještě plánuju podsvícení tlačítek jak má pěkně udělaný f3Rd@.

Jen jsem ještě nepřišel na podsvícení tlačítek u climatronicu. U starého modelu je tam světlovod a zkoušel jsem ho nasvítí super lediodou a bez výsledku. Tak jedíně na ty světlovody nalepit SMDčka hned za čudlíkem. Ale bude to opruz. je tam toho moc.

Odesláno

Tohle udela mala kapka cinu? Jinak to mas fakt nadherny. Jeste dotaz, jak dlouho to asi trvalo?

Fakt kapka cínu, pořád to šlo do maxima a nemohl jsem na to přijít. Až pak pod lupou když jsem to pořádně prohlédl

Odesláno

?? modre led su na 3V , kazda farba ma ine napatie ale v podstate na tom nezalezi lebo aj tak je tam odpor takze kolko voltov neni dolezite

Samozrejme klasicke 1,5V. Sroubek jepod gumovou krytkou v ty "dire" za kterou to chytas kdyz zaviras dvere.

Odesláno

Pouzi obycajny papier, ja som tak robil vsetky lcd s modrzmi led, ten papier funguje ako rozptylovac svetla.

Původně zaslal: Dave_k

Pod palub. PC je folie, tu vymen za modrou a pod klimou je nekolik SMD diod, ty me jeste cekaji...

Dej foto toho displeje. Já už s tím nějakej pátek laboruju, ale nedaří se mi najít vhodnou fólii která by hodila správnou barvu modrý a zároveň na ní nebylo vidět světlý body od vláken žároviček nebo diod. :myslim

Odesláno

Ja som to urobil tak, ze som svetlovod vyhodil von a pod kazde tlacitko som dal 3mm led. Svieti to dobre. Jedine mi vadi ze nie tym istym odtienom modrej ako lcd , lebo v tlacitkach je cerveny nastrek.

Jinak všem děkuji za kladné ohlasy. Trvalo mě asi 4 dny než jsem vše udělal a vykoumal. Ale pak to stálo za to. Ještě plánuju podsvícení tlačítek jak má pěkně udělaný f3Rd@.

Jen jsem ještě nepřišel na podsvícení tlačítek u climatronicu. U starého modelu je tam světlovod a zkoušel jsem ho nasvítí super lediodou a bez výsledku. Tak jedíně na ty světlovody nalepit SMDčka hned za čudlíkem. Ale bude to opruz. je tam toho moc.

Odesláno
Původně zaslal: kamen22

Ja som to urobil tak, ze som svetlovod vyhodil von a pod kazde tlacitko som dal 3mm led. Svieti to dobre. Jedine mi vadi ze nie tym istym odtienom modrej ako lcd , lebo v tlacitkach je cerveny nastrek.

To máš pravdu, že je tam červenej nástřik. Proto to plánuju na sitě červenou.

Odesláno

Jo necham sa prekvapit aky bude celkovy dojem. Mne to svieti na fialovo to sa mi paci.

Guest servisman
Odesláno

máš na mysli tu oranž ??tu jsem seškrábl žiletkou či skalpelem,šlo to docela dobře jenta místa kde jsem potřeboval co je na budíkách bílé

Odesláno

To si mi pisal ale nemyslim budiky ale tlacitka na klimatroniku. Mozno aj tam sa to da zoskrabat ale skor mam pocit ze to je tam origo zatavene. Na to zoskrabovani budikov sa dam ale povedz ak si pamatas ked si to robil je treba odpajat pri rozoberani palubky aj ten foliovy vodic od dosky tacho co je pritlaceny sponou? Toho sa totiz bojim, kedze som to uz daval raz dole a naspat som sa s tym piplal 2hodiny lebo nemali vsetky cesty kontakt. Ak by to na rozobranie svetlovodov a ruciek nebolo treba tak to podstupim

máš na mysli tu oranž ??tu jsem seškrábl žiletkou či skalpelem,šlo to docela dobře jenta místa kde jsem potřeboval co je na budíkách bílé

Guest servisman
Odesláno

jo ten jsem měl odpojený abych rozebral jestli n¨je foto nevím

Odesláno

Taky přemýšlím nad červenou. Jen se k tomu odhodlat:nevim

Ale chtél bych tam nechat žárovky a přehodit jen folii.

[upravil dne 11.1.2008 čakom]

Odesláno

je tam orang tak tam dáti jen červené žárovky

já když tam dal modrý tak to s tou červenou co je max otáčky a jiné nesedělo a modré rafiky se mi nelíbily

[upravil dne 11/1/08 sarkomi]

Ale jak dlouho vydrží červený žárovky. Moc dlouho asi ne.

Guest servisman
Odesláno

máš oranžový ve směrovkách a není problém diody já tam měl ty modrý

Odesláno

máš oranžový ve směrovkách a není problém diody já tam měl ty modrý

Ve směrovkách to nesvítí pořad.

Na té druhé fotce je to pěkný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...