Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi. HOdně blbej dotaz, až se za něj stydím. Jak se mění žárovičky předních obrysovek (5W celoskla). Včera jsem se v tom vrtal a je to asi pod objimkou která naklápí světlo, ale nepodařilo se mi ji vysunout..... Prosím o radu nebo nějaký návod, abych něco nezničil..... (H7 už jsem měnil-pohoda, zadní světla pohoda, ale tohle :bojim)

díky

Odesláno

Sundej krycí klobouček z dálkových světel. Přes konektor na patici hlavní žárovky je takový plast, který odklopíš do strany a to je prodloužený držák malé objímky pro obrysovku. Pak ji vytáhneš dozadu a vyměníš žárovku. Montáž obráceně, zasunout dopředu a pootočit tak, aby tenn plast byl přes konektor H7.

Odesláno

nemáš se zaco stydět,taky jsem to nevěděl a jel s tím do servisu kde mi to kamarád ukázal :D jsou o prostě frantíci ale je to funkční a praktické,z mého pohledu :)

Guest servisman
Odesláno

nevím jak praktické ,já je měnil ale nějak pohodlné to nebylo.Sice vyměnil jsem obě za nové takže mám pokoj .Jenda nesvítila a čekala mne STK tak jsem musel ;)

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

nevím jak praktické ,já je měnil ale nějak pohodlné to nebylo.Sice vyměnil jsem obě za nové takže mám pokoj .Jenda nesvítila a čekala mne STK tak jsem musel ;)

No myslel jsem praktické jako tak že to je u dálkových světel,a máš pravdu , blbý je přístup jak jsem psal - žabožrouti :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...